Hoewel we nog steeds allemaal redelijk beperkt zijn in onze reisplannen, staan veel van ons te trappelen tot we de wereld weer mogen verkennen. Dit kerstpakket voor de reisliefhebber speelt in op deze behoefte en wordt zeker gewaardeerd door je collega’s. Het laat ze inspireren voor verre reizen in de toekomst en geeft ze een steuntje in de rug om vakantie nu nog even dichtbij huis te houden. Want ook in Nederland kan het heerlijk vertoeven zijn aan de kust of in bosrijke gebieden.

Trolley van gerecycled PET

Vermijd overbodig karton en verpak het kerstpakket dit jaar in een trolley! Hier kun je genoeg in kwijt en de ontvanger heeft er jaren plezier van. Hij komt in een warme, groene kleur en kan gepersonaliseerd worden met een subtiele doming sticker. De koffer is van topkwaliteit rPET ABS en heeft een handige binnenzijde. Aan de ene kant is een groot vak met spanbanden en aan de andere kant is een vak met mesh dat wordt afgesloten met een rits. Het handvat kan worden uitgeschoven en hij heeft 4 wielen voor extra balans en stevigheid. Met deze nieuwe trolley wil het merk Norländer een bijdrage leveren aan de strijd tegen de plastic soep. Zo zijn er in deze handbagage trolley maar liefst 30 PET flessen verwerkt.

Reisboek Lonely Planet – Ultieme Bestemmingen

Onmisbaar in een goed reispakket is een boek met tips, bestemmingen en inspiratie. Lonely Planet – Ultieme bestemmingen is een hardcover boek van 28 x 24 cm en is 328 pagina’s dik. De 500 beste plekken op aarde worden benoemd met daarbij wat er te doen / te zien is, geïllustreerd met prachtige foto’s. Het boek ligt al een aantal maanden op onze eigen koffietafel en is nog steeds niet uit. Fantastisch om te krijgen!

Walter Wallet

Grote portemonnees zijn erg onhandig wanneer je op reis bent. Het neemt veel ruimte in beslag en is een makkelijk doelwit voor zakkenrollers. Deze Walter Wallet maakt ze daarom onmisbaar. Het Nederlandse ontwerp is gemaakt om je pasjes snel en gemakkelijk op te bergen en de juiste eruit te pikken. Hij is verkrijgbaar in aluminium versie of met eigen full-color opdruk. Gemaakt van volledig gerecycled materiaal en geproduceerd in Nederland.

Custom slippers

Vroeger werden ze alleen getolereerd in het toiletgebouw op de camping, maar tegenwoordig mag je deze slippers ook gewoon tijdens de rest van je vakantie dragen. Zélfs met sokken! We kunnen ze volledig custom maken. Dankzij het voorgevormde voetbed zijn de slippers heel comfortabel. We kunnen zelfs massagekussentjes toevoegen in de voetzool! Het logo of de tekst kan geprint of uitgestanst op de wreefband van de slipper, zodat het extra goed opvalt. We kunnen verschillende maten leveren in zowel dames als heren-model. Ze zijn wel pas vanaf grote aantallen te produceren, dus vraag even na of dit mogelijk is voor jouw bedrijf.

Gekleurde zonnebril

Niet geheel onbelangrijk, zeker wanneer de reis een zonnige bestemming heeft, is de zonnebril. Deze heeft gekleurde pootjes en een contrasterend frame, zodat hij anders is dan andere. We kunnen hem subtiel bedrukken op de pootjes, zodat jouw kerstpakket ook maanden later nog wordt herinnerd.

Bagagelabel van gerecycled materiaal

Bagagelabels zijn onmisbaar op elke reis. Helaas zijn veel labels gemaakt van goedkoop plastic wat na 1 reis alweer kapot is. Deze variant niet! Hij is gemaakt van gerecycled kunststof en heeft een vilten look en feel. Het gerecyclede plastic komt van Plastic Bank, een stichting uit Canada die armoede bestrijdt en tegelijkertijd plastic uit onze oceanen helpt verwijderen. Burgers uit Haiti kunnen bijvoorbeeld geld of vouchers krijgen in ruil voor het afval dat ze verzamelen. Een prachtig product dat lang meegaat en waarmee je iets goeds doet voor de wereld.Mocht je zelf nog geniale toevoegingen hebben voor dit pakket, dan dit natuurlijk altijd. Wij pakken het pakket dan graag mooi voor je in, zodat het een cadeautje wordt om te krijgen.

Kerstpakket voor de Reizigers – € 78,-

Inclusief reisboek en trolley

VRAAG HEM AAN

Wil je dit kerstpakket dit jaar graag aan je personeel geven? Vul onderstaand formulier in en wij sturen je een persoonlijke offerte.