Door de lockdown van vorig jaar zijn we ons huis allemaal een stuk meer gaan waarderen. Waarom zou je je aankleden om een film in de bioscoop te kijken terwijl je ook in je pyjama onder een dekentje op de bank kunt zitten? Dit thuisbioscoop pakket is dan onmisbaar. Het houdt je warm en zorgt dat je comfortabel kunt genieten van een goede film. We hebben het pakket gevuld met producten die lang mee gaan, maar je kunt hem natuurlijk altijd aanvullen met extra snacks en dranken. Of misschien een beamer voor als je wat meer budget te besteden hebt!

Zachte kersttrui met eigen ontwerp

Een warme, zachte trui is onmisbaar voor een thuisbioscoop. Deze trui is van zeer hoge kwaliteit 100% acryl (65% gerecycled polyester en 35% gerecycled katoen) en voelt zijdezacht aan. Anders dan je van andere bedrukte kleding bent gewend, zit jouw ontwerp in de stof gebreid. Een print kan over de gehele trui worden gezet en kan niet vervagen, doordat het onderdeel is van de stof. Je kunt hem draagbaar maken met een klassiek design of over-de-top fout. We kunnen er zelfs gekleurde LED-lampjes aan toevoegen! Geproduceerd in Polen en Turkije, wat transportuitstoot vermindert. Daarnaast gaat een trui van deze kwaliteit jaren mee. Onze fantastische modellen Norbert & Angela laten hieronder twee voorbeelden zien.

Gevuld popcorndoosje met full-color bedrukking

Bij een film hoort popcorn. Dit doosje kun je volledig full-color bedrukken. Leuk om bijvoorbeeld een soort filmposter te maken van jouw bedrijf met het team als acteurs. Een verrassing om te krijgen en leuk om te geven. Voor de popcorn kun je kiezen tussen zoet en zout, deze komt in een plastic verpakking zodat hij langer houdbaar blijft. Het is een klein bakje, dus we raden aan om het pakket aan te vullen met andere lekkere snacks zoals M&M’s of nacho’s. Tijdens een spannende film moet je de zenuwen namelijk wel weg kunnen eten. Zowel het bakje als de popcorn wordt in Europa geproduceerd.

Full-color bedrukte sokken

Geef een aanvulling op de kersttrui met een paar sokken in hetzelfde ontwerp. Gemaakt van 100% zijdezacht organisch katoen met een goede dikte voor de koude wintermaanden. Ook hier zit het ontwerp gebreid door de hele sok. De elastische boord kunnen we ook in elke kleur aanpassen, zodat het matcht bij jouw huisstijl. Deze wil je nooit meer uittrekken!

Mepal thermosbeker met logo

Deze thermosbeker houdt een kop koffie, thee of warme chocolademelk maar liefst 4 uur warm. Hij is er met een inhoud van 375 ml en en 475 ml zodat je de hele film voorzien bent van een warme drank. De beker staat bekend om zijn lekdichtheid, waardoor je hem prima op de bank neer kunt leggen zonder dat er koffie in je kussens trekt. Hij komt in 6 verschillende kleuren en we kunnen hem bedrukken met je logo of een tekst.

Andere leuke toevoegingen voor het thuisbioscoop kerstpakket

Net als alle pakketten op onze website, biedt deze post inspiratie. Mogelijke producten die een mooi kerstpakket vormen. Maar je kunt hem natuurlijk altijd aanvullen of wijzigen als je zelf een fantastisch idee hebt. Hierboven benoemden we al een beamer, maar een home cinema speaker is ook een mooie, luxe toevoeging. Of we verpakken alles in een mini fridge! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Thuisbioscoop kerstpakket – € 55,-

VRAAG HEM AAN

Wil je dit kerstpakket dit jaar graag aan je personeel geven? Vul onderstaand formulier in en wij sturen je een persoonlijke offerte.