Op zoek naar geschenken voor het begin van de zomervakantie? In de inspiratieboost laten we zien hoe je de vakantie van je klanten en personeel een vliegende start kunt geven. Dit is namelijk een perfect moment om een geschenk te zeggen. Mensen zijn in hun opperbeste humeur en kijken uit naar de zomerse stranden. Door ze nog even extra in de watten te leggen met een geschenkpakket zoals deze kan hun vakantie niet meer stuk! Mooi om als volledig pakket te geven of een product los als kleine giveaway.

Stevige rugtas van duurzaam polyester

Of je nu op citytrip gaat of op strandvakantie, een rugtas is altijd handig. Je kunt deze los geven aan je doelgroep of verzamelt hier de rest van het geschenkpakket in. Deze rugtas is gemaakt van duurzaam en stevig polyester, waardoor hij jarenlang meegaat. Tijdens de productie is gebruik gemaakt van gerecycled polyester garen, hiervoor zijn PET flessen voor gebruikt. Duurzaam in productie en in gebruik!

Bagagelabel van gerecycled materiaal

Bagagelabels zijn onmisbaar op elke vakantie, zeker als je een standaard zwarte koffer meeneemt. Helaas zijn veel labels gemaakt van goedkoop plastic wat na 1 reis alweer kapot is. Deze variant niet! Hij is gemaakt van gerecycled plastic en heeft een vilten look en feel. Het gerecyclede plastic komt van Plastic Bank, een stichting uit Canada die armoede bestrijdt en tegelijkertijd plastic uit onze oceanen helpt verwijderen. Burgers uit Haiti kunnen bijvoorbeeld geld of vouchers krijgen in ruil voor het afval dat ze verzamelen. Een prachtig product dat lang meegaat en waarmee je iets goeds doet voor de wereld.

Gepersonaliseerde frisbee van gerecycled kunststof

Ook met deze frisbee steun je het initiatief van de Plastic Bank. Hij is namelijk gemaakt van het gerecyclede plastic dat hiervandaan komt. Hij komt in twee kleuren; lichtblauw en wit en we kunnen hem in Nederland voor je laten bedrukken met je eigen logo of tekst. Of je doelgroep nu in het park, op de camping of op het strand is, ze zullen altijd aan je denken als ze de frisbee uit de tas pakken.

Opblaasbare strandbal

Als je doelgroep de frisbee even zat is, kunnen ze direct door met het volgende spel; de strandbal overgooien! Al jarenlang een gewaardeerde giveaway die zijn charmes nog niet heeft verloren. Snel op te blazen en leeg te laten lopen en daardoor heel vaak opnieuw te gebruiken. Een strandbal kan zomerslang meegaan! Hij komt in veel verschillende kleuren waardoor er altijd eentje past bij jouw huisstijl. Personaliseer hem met je eigen logo of tekst. Het bedrukken laten we doen in Nederland, wat transportuitstoot vermindert.  

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor zomerse geschenken?

De zomer biedt talloze mogelijkheden om als bedrijf op in te spelen met een passend geschenk. Als je op onze website niet kunt vinden wat je zoekt, is onze ideeënbox de uitkomst. Hier hebben we veel zomerse geschenken in verzameld. Vraag hem gratis aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox.