De eisen van eindejaarsgeschenken zijn de laatste tijd flink verhoogd. Een kartonnen doos met lang houdbare soepstengels voldoet niet meer. Zeker ook omdat er in deze dozen altijd minimaal 1 product zit dat de ontvanger niet lust/hoeft. Dit verdwijnt dan in de kliko, enorm zonde! Wij raden daarom altijd een duurzaam kerstpakket aan, een pakket met duurzame producten of een pakket met producten die lang meegaan en waar de ontvanger echt iets aan heeft. Het mooiste is als het pakket aansluit op de persoon. Daarom hebben we verschillende inspiratieposts gemaakt van duurzame kerstpakketten. Dit keer die van de gezonde en sportieve collega!

Stevige sporttas van duurzaam polyester

Het geeft een kerstpakket zoveel waarde als de verpakking al een cadeau op zich is. Zet de kartonnen dozen daarom opzij en kies in plaats daarvan voor deze stevige sporttas. Een grote tas die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, waardoor hij altijd bij jouw huisstijl past. Deze sporttas is gemaakt van duurzaam en stevig polyester, waardoor hij jarenlang meegaat. Tijdens de productie is gebruik gemaakt van gerecycled polyester garen, hiervoor zijn PET flessen voor gebruikt. Duurzaam in productie en in gebruik!

Handdoek met bedrukking of borduring

Tijdens het sporten is een handdoek onmisbaar, zeker in de sportschool. Geef je collega’s daarom een stevige, gepersonaliseerde handdoek in het pakket. We kunnen ze bedrukken, maar borduren geeft een nog luxere uitstraling. De handdoek is gemaakt van organisch katoen en laten we in Nederland bedrukken of borduren. Hierdoor blijft de transportuitstoot van CO2 beperkt.

Sportmat in draagtas

Thuis sporten wordt een stuk comfortabeler met een goede kwaliteit sportmat. Zo kun je een sportieve levensstijl ook faciliteren bij collega’s die geen sportabonnement of een sportfiets hebben. De mat is gemaakt van dik EVA schuim, wat zacht indeukt bij druk, maar wel een groot gewicht kan houden. We bedrukken hem graag voor je, zelfs in full-color! Dit laten we doen bij één van onze Nederlandse drukkerijen.

Mepal bidon met bedrukking

Bij een sportief leven hoort hydrateren. Deze bidon van Mepal heeft een inhoud van 500ml en mag in de vaatwasser. Hij is heel stevig en gaat jarenlang mee. Verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en te bedrukken met een motiverende tekst of je logo. De bidon is in Nederland geproduceerd en wordt ook in Nederland bedrukt, weinig transportuitstoot dus!

Hardlooparmband met LED

Hardlopen is een goede manier om snel en gemakkelijk in beweging te komen. Rond de feestdagen is een hardlooparmband geen overbodige luxe, het is dan vaak al rond 17:00 donker. Voeg deze variant met LED licht toe aan het kerstpakket zodat ze direct kunnen gaan rennen. De armband plaats je gemakkelijk met klittenband om je arm heen. Het lampje heeft een continu stand en een knipperlicht. Hij is gemaakt van TPU & TPE en werkt op batterijen. Er worden er al 2 extra bijgeleverd, zodat de armband lang meegaat. Zo geef je je personeel een duurzaam geschenk!

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor kerst- en eindejaarsgeschenken?

In december kun je los gaan met bijzondere geschenken en pakketten, wij geven je graag inspiratie in de vorm van onze ideeënbox. Vraag hem gratis aan via onderstaand formulier, je ontvangt hem dan direct in je mailbox!