In de zomer zijn we allemaal op zoek naar verkoeling. Hier kun jij met relatiegeschenken en giveaways op inspelen door producten te geven die het hoofd koel houden. Dit kun je met een knipoog omzetten naar een gehele campagne voor je klanten. Bijvoorbeeld “Met de ontzorgende service van Pelster Promotions houd jij je hoofd koel” en dan één van deze producten erbij. Wedden dat de boodschap heel goed overkomt? Mensen kunnen het grapje zeker waarderen en de producten zijn echte hebbedingen, waardoor de klant bij elk gebruik opnieuw aan jouw bedrijf wordt herinnerd.

Verkoelende waterverstuiver

Deze fijne gadget is perfect voor een dagje park, strand of gewoon op een aircoloos kantoor. Verkrijgbaar in verschillende zomerse kleuren en werkzaam op batterijen. Je spuit het water de lucht in en door het ventilatortje wordt dit verstuift, wat een heerlijk verkoelend gevoel geeft. Doordat hij werkt op batterijen gaat het product jarenlang mee. Elke zomer zal hij weer opnieuw uit de kast worden gehaald!

Luxe baseball cap

De basic katoenen pet kennen we ondertussen wel. Deze baseball cap is een iets hippere variant die het vooral onder de jongere doelgroep goed zal doen. De mogelijkheden in kleur en afwerking zijn eindeloos, net als de bedrukking of borduring. Door het luchtige mesh is hij ook prettig te dragen tijdens de warmere zomerdagen. Deze pet mochten wij maken als merchandise voor zanger Henk Dissel. Een originele variant van een standaard product! Gemaakt van stevig gerecycled polyester en daardoor gaat hij lang mee.

Waboba bal

De Waboba bal is de eerste bal ter wereld die specifiek gemaakt is om te bouncen op het water. Overgooien in het water is een favoriete activiteit van veel vakantiegangers, de Waboba brengt dit naar een heel nieuw niveau. Hij is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en kan bedrukt worden met een logo of tekst, zodat je een uniek product krijgt. De bedrukking doen we in Europa, waardoor we het transport beperkt houden. Bekijk hieronder een video over de bal!   

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor verkoelende geschenken?

De zomer biedt talloze mogelijkheden om als bedrijf op in te spelen met een passend geschenk. Als je op onze website niet kunt vinden wat je zoekt, is onze ideeënbox de uitkomst. Hier hebben we veel zomerse geschenken in verzameld. Vraag hem gratis aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox.