Op 26 mei 2021 vieren we de Dag van de Stagiair, hierop zetten we onze stagiairs extra in het zonnetje en geven we ze een blijk van waardering. Stagiairs dragen dagelijks enorm veel bij aan duizenden bedrijven door heel Nederland. Ze ondersteunen, bieden een frisse blik en zijn vaak niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Laat zien dat je ze waardeert en blij bent dat ze er zijn met een klein geschenk. Daarom hebben we een cadeaupakket samengesteld ter inspiratie voor de Dag van de Stagiair. Uiteraard kun je hem helemaal zelf samenstellen zodat hij aansluit bij jouw stagiair, we denken graag met je mee!

Dienblad

Dit cadeaupakket is samengesteld met een knipoog, met name dit dienblad is een leuk grapje voor jouw stagiair. Zo kan hij of zij koffie halen voor de afdeling met een eigen (gepersonaliseerd) dienblad. Een prachtige promotie in de taak van het koffie halen! Het dienblad is door Mepal geproduceerd in Nederland en is gemaakt van heel stevig kunststof.

Vrijdagmiddag hamer

De VrijMiBo is het favoriete moment van de week van de stagiair. Eindelijk genieten van een koud biertje! Deze vrijdagmiddag hamer helpt je stagiair een handje met het ontdoppen van de bierflesjes voor zichzelf en collega’s. Zeer geschikt voor stagiaires die in een studentenhuis wonen. Tijdens het vasthameren van het zoveelste kapotte kastje kan hij snel even een biertje voor de dorst openen. Multifunctioneel!

Oordopjes in bedrukte verpakking

Wanneer alle collega’s dag in dag uit aan het hoofd van de stagiair zeuren over nieuwe werkzaamheden, kan een moment van rust zeer welkom zijn. Help je stagiair een handje met deze oordopjes. Verpakt in een kartonnen doosje die je met een leuke bedrukking kunt personaliseren. Plaats er bijvoorbeeld “een moment van rust” op of “even een dutje doen”. Geproduceerd en bedrukt in Europa.

Stressbal in lamp vorm

Een perfect cadeau ter voorbereiding op een evaluatiegesprek of beoordeling; een stressbal in de vorm van een lamp. De stressbal helpt de irritatie te verwerken en zorgt ervoor dat je stagiair een glimlach op zijn of haar gezicht houdt. De lamp vorm zorgt misschien voor geniale ingevingen en ideeën, waardoor je twee vliegen in één klap slaat.

Het favoriete biertje van jouw stagiair

Deze kun je later inkopen zodat je hem kunt afstemmen op jouw stagiair. Een pilsje, blond biertje of misschien wel een Tripel, een flesje maakt dit cadeaupakket helemaal af.

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.