De Fiets naar je Werk Dag is een oerhollandse gewoonte. Het doel van de dag is om werkgevers te stimuleren om te beginnen met een Fietsplan én om geld op te halen voor fietsen in ontwikkelingslanden. Daarnaast is het ook gewoon een fijne dag voor de bewustwording van je gezondheid, Nederland moet in beweging komen! Hier kun jij als bedrijf ook direct iets extra’s doen voor je personeel. Zet ze extra in het zonnetje en stimuleer ze mee te doen aan de Fiets naar je Werk Dag. Met deze producten kun je dat op een leuke manier doen. Alle benoemde producten zijn duurzaam op zijn eigen manier. Gezond voor je personeel en gezond voor de planeet!

Eco zadelhoes

Onmisbaar voor elke fietsende collega, een zadelhoes. We moeten altijd voorbereid zijn op ons Hollandse weer en een zadelhoes behoedt je in ieder geval tegen een natte kont. Ook beschermt het tegen modder of vogelpoep. Ontzettend handig dus. Dit product is gemaakt van gerecycled PVC en wordt in bulk geleverd om onnodig verpakkingsmateriaal te beperken. Je kunt hem over de gehele bovenkant bedrukken in full color, dus je kunt er een boodschap op kwijt om je personeel nog extra te stimuleren.

Oplaadbaar USB-fietslicht

Het grootste probleem van (zelden) fietsen is werkend licht. Dat is vaak het eerste wat kapot gaat. Dit led-lampje gaat het probleem verhelpen en zal je fietsend personeel zeker blij maken. Het fietslicht heeft wit en rood LED licht met een flash functie. Door het buigzame materiaal kan hij bevestigd worden aan het stuur, zadel of gewoon aan de broek of jas van de fietser. Met het bijgeleverde USB-kabeltje laad je het lampje gemakkelijk op, zodat je hem voor een langere tijd kan gebruiken. Dit product maakt de wegwerplampjes op batterijen dus verleden tijd, deze gaat veel langer mee!

Dextro Energy met bedrukte wikkel

Een extra energieboost na een lange werkdag is voor iedereen gewenst. Daarom kun je ze op Fiets naar je Werk Dag nog een rolletje Dextro Energy aanbieden om met extra energie weer terug naar huis te fietsen. Je kunt de wikkel met je eigen ontwerp customizen, zodat je ze nog een extra hart onder de riem kunt steken. Hij wordt in Nederland geproduceerd, waardoor transportkosten worden beperkt.

Universele fiets telefoonhouder

Er zijn genoeg collega’s die nog nooit naar het werk zijn gefietst en dus alleen de autoroute kennen. Een navigatie is dan geen overbodige luxe. Deze universele fiets telefoonhouder werkt daarvoor perfect, zodat je collega handsfree kan navigeren. Door het flexibele rubber past elk formaat telefoon in de houder. De rest kan de houder is gemaakt van ABS en kan met tampondruk worden gepersonaliseerd in Nederland. Zo houden we de productie lokaal.  

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor geschenken voor speciale dagen?

Nederland heeft tal van bijzondere dagen waar je met geschenken op in kunt spelen. Denk aan Valentijnsdag of de Dag van de Stagiair! Wij hebben een selectie aan topgeschenken voor deze dagen verzameld in onze ideeënbox. Vul het formulier in en ontvang hem direct in je mailbox!