Gourmetten is typisch Nederlands. We doen het met Pasen, tijdens familie-avondjes én tijdens Kerst! Daarom is dit Gourmet Kerstpakket een leuke optie als je op zoek bent naar een pakket waar je personeel echt iets aan heeft. Onze set is wel net iets anders dan standaard gourmetpakketten, want hier zit vaak al een gourmetstel bij. Nu heeft bijna elk Nederlandse huishouden wel zo’n ding in de kast staan, dus dat vinden wij heel zonde. Daarom hebben wij hem samengesteld met producten die ze zeker nog niet hebben!

Gourmetspatels met gravering

De kleine houten spatels zijn onmisbaar bij elke gourmetavond, maar ze gaan stuk of raken kwijt. Een nieuw batch is daarom nooit weg. Deze spatels zijn gemaakt van hout en kunnen we personaliseren met een gravering. Hier kun je bijvoorbeeld je bedrijfsnaam op kwijt, maar een passende tekst is misschien nog leuker. Per 4 verpakt!

Receptenboek Gourmet van Ja, ik Grill

Het bakken van stukjes kip of biefstuk is niet zo moeilijk, maar wist je dat je veel meer met die kleine pannetjes kan? Hele gerechten en baksels als toetje. Dit receptenboek tilt de gourmetskills naar een nieuw level en is daarom een superleuk geschenk. Hij bevat veel verschillende recepten uit verschillende landen. Geef je avond bijvoorbeeld een Grieks of Frans tintje. Hij is pas uitgebracht, dus de kans dat jouw collega’s hem al hebben is heel klein.

Gepersonaliseerd zout- en peperstel

Bij een kerstdiner wil je wel dat de tafel een beetje mooi gedekt is. Dit zout- en peperstel geeft een luxe touch aan je tafel door het robuuste hout en de grote vorm. Hij draait soepel en kan gemakkelijk gevuld worden. Met een subtiele lasergravering maak je hem nog extra persoonlijk.

Serveerplank

Je koopt een vleesschotel vaak in een plastic bak in de supermarkt. Niet heel chic voor op de kersttafel. Deze serveerplank kun je wel mooi neerzetten op tafel. We hebben veel verschillende vormen, varianten en kleuren, wij kijken graag met je mee welke het beste in jouw pakket past. Een custom vorm is ook zelfs mogelijk!

Sausjes en wijn ter aanvulling

Bij een gourmet kerstpakket hoort ook wat eten en/of drinken. Je kunt dit pakket daarom aanvullen met alles wat jij graag wilt. Wij hebben hier een fles rode wijn en twee sausjes getoond, maar als jij specifieke voorkeuren hebt, regelen we dit graag! We pakken het gehele pakket voor je in op een mooie manier. Bijvoorbeeld in cellofaan of een opvallende doos. Eventueel een kaartje erbij met de kerstwens voor de collega en je geeft ze een fantastisch pakket wat ze zich lang zullen herinneren!

Gourmet kerstpakket – € 49,50

Inclusief receptenboek t.w.v. €14,05

Vraag hem aan

Wil je dit kerstpakket dit jaar graag aan je personeel geven? Vul onderstaand formulier in en wij sturen je een persoonlijke offerte.