De open dag is de kans om nieuwe leerlingen en studenten binnen te halen. Bij het basisonderwijs zijn de ouders degenen die een beslissing nemen over de school, maar voor middelbaar en hoger onderwijs telt de mening van het kind heel erg mee. Het is daarom belangrijk om hun stem voor je te winnen, zodat zij hun ouders weer kunnen overtuigen. Door ze een giveaway te geven waar ze iets aan hebben zodra ze op jouw school komen, trek je hun aandacht en krijg je een streepje voor.

Notitieboek en pen van gerecycled materiaal

Onmisbaar op elke middelbare en MBO/HBO; een notitieboek en pen. Hoewel veel leerlingen tegenwoordig een laptop of tablet meesjouwen, kan er niks op tegen ouderwets schrijven. Het is bewezen dat notities opschrijven meer gedeeltes van de hersenen prikkelt, wat helpt met het herkaderen en onthouden van lesstof. Bij het typen is dit een stuk minder. Genoeg reden dus om een stevig notitieboek en pen mee te geven, zodat ze goed van start kunnen op jouw school! Het notitieboek is gemaakt van gemalen en geperst organisch afval, zoals de bladeren en stelen van paprikaplanten. De pen is gemaakt van 40% koffiepulp en 60% gerecycled ABS, een perfecte combinatie van eco en kwaliteit.

Powerbank met bedrukking

Helaas zal je ondanks de gift van het notitieboek de tablet of laptop niet in de ban kunnen doen, ze zitten vastgeplakt aan de leerling of student. Hiermee krijg je ook het probleem van een wirwar aan kabels en opladers door het klaslokaal of een student die door de klas vraagt of iemand een lader voor hem heeft. Wees hun reddende engel en bereid ze hier alvast op voor door ze tijdens de open dag een powerbank met bedrukking te geven. Er zijn ontzettend veel verschillende kleuren, specificaties en mogelijkheden in bedrukking, neem contact op voor jouw perfecte match!

Draadloze Bluetooth speaker

Het meest gewilde cadeau onder jongeren, de draadloze Bluetooth speaker! Tijdens een tussenuur of op de fiets onderweg naar school, goede muziek is altijd welkom. Geef ze een speaker met topkwaliteit audio en je hebt ze binnen. Een speaker van goede kwaliteit kost meer, maar gaat jarenlang mee, zelfs bij veelvoudig gebruik. Een duurzaam en effectief geschenk dus.

Kaartenset met full-color bedrukking

Terwijl de jongeren genieten van muziek uit hun speaker tijdens een tussenuur, vermaken ze zich met een kaartspelletje als er even geen studeerwerk is. Een handige giveaway voor een open dag, zeker door de mogelijkheden van full-color bedrukking. Zowel de achterkant van de kaarten als het bewaardoosje kan bedrukt worden, waardoor de jongeren keer op keer herinnerd worden aan jouw school als beste keuze.

 

Op zoek naar meer inspiratie voor schoolgeschenken?

Deze producten zijn specifiek gericht op de open dag op een middelbare school of het hoger onderwijs. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer momenten op school waarvoor relatiegeschenken of giveaways interessant zijn. Daarom hebben we nog meer inspiratie verzameld in onze ideeënbox. Vraag hem gratis aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox!