Verjaardagen moeten gevierd worden, zowel in persoonlijke sferen als op het werk. Een flesje wijn of een bloemetje is een mooie attentie, maar je kunt er ook net iets meer tijd in steken door het cadeau aan te laten sluiten bij je medewerker. Heb je bijvoorbeeld een collega waarvan je weet dat hij of zij graag een (speciaal)biertje drinkt, dan is dit het ideale verjaardagscadeau voor je bierfreak medewerker! Je kunt de pakketten groot inkopen en bewaren in een magazijn, alleen de biertjes moet je dan nog vers kopen.

Duurzaam cadeaublik

Een blik is perfect om een geschenk mooi te verpakken. Een kartonnen doos wordt direct weggegooid, zonde van het geld en de moeite! Een blik wordt na het geschenk nog jarenlang gebruikt. Bijvoorbeeld als opbergdoos op het bureau of thuis om dingen in te bewaren. Met een mooie bedrukking wordt het nog leuker om hem te bewaren of zelfs om in het interieur neer te zetten. Laat hem daarom bedrukken met een ontwerp dat net iets specialer is dan alleen je logo, dan wordt het zeker gewaardeerd!

Vrijdagmiddaghamer

De vrijdagmiddaghamer is een gave gadget voor alle bierfreaks, zeker als ze in het weekend nog wel eens aan het klussen zijn. De ene kant heeft een stevige hamer waar je de spijker mee op de kop kunt slaan. De andere kant heeft een handige bieropener, waardoor de ontvanger tijdens het klussen even snel een biertje open kan maken

Bier en nootjes

Dit mag natuurlijk niet ontbreken. Hier hebben we twee alcoholvrije biertjes gepakt, maar je kunt natuurlijk de biersoort geven die jouw medewerker het lekkerste vindt. De nootjes kun je wel groot inkopen, deze kun je vaak een aantal maanden bewaren.

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.