De eerste kennismaking tussen de ouder en de potentiële basisschool van het kind moet top verlopen. Je wilt natuurlijk als school zijnde een goede indruk achterlaten en ervoor zorgen dat de ouder jouw school vertrouwt. De open dag is daarom een belangrijk moment! Een hoop ouders nemen hun kind mee om te zien hoe jij als school met hen omgaat. Door een leuke giveaway klaar te leggen, scoor je gelijk extra punten. Je laat zien dat jouw school echt om de kinderen geeft en dat is wat de ouders willen! Daarom geven we je inspiratie voor leuke giveaways voor een open dag op de basisschool!

Tekenrugzak met stiften

Sla twee vliegen in één klap met deze tekenrugzak. Hiermee houd je het kind lekker bezig terwijl jij in gesprek bent met de ouders. Achteraf neemt hij of zij een prachtig kleurrijke tas mee naar huis die nog lang meegaat. Handig voor speelpartijtjes, naar school of naar de sport. Een uniek geschenk dat voor lange tijd plezier geeft.

Driekleurenpen

Wie had hem vroeger niet; de driekleurenpen! Oud maar vertrouwd, de pen blijft kinderen al jaren vermaken. Bedruk hem met je logo zodat de ouders ook na de open dag nog aan jouw school worden herinnerd, want de pen gaat gegarandeerd vaak gebruikt worden.

Opvouwbare frisbee

Deze opvouwbare frisbee is een leuke, kleine giveaway waarmee je direct een lach op het gezicht van het kind tovert. Door de verschillende felle kleuren valt hij lekker op en het opbergtasje zorgt ervoor dat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Hij is gemaakt van lichtgewicht nylon en daarom perfect voor kleine kinderen. De stof is ontzettend stevig waardoor hij lang meegaat. We bedrukken hem in een drukkerij in Europa en houden zo de transportuitstoot beperkt. Tip: geef de frisbee pas na de rondleiding, zodra ze de school verlaten. Anders vind je ze weken later nog tussen je kasten…

Houten jojo

Deze jojo is gemaakt van stevig, duurzaam hout en kan bedrukt worden aan beide zijden. Hier zijn de kinderen sowieso een tijdje zoet mee, zodat jij de volle aandacht hebt van de ouders tijdens de rondleiding. Na de open dag kunnen ze er nog lang mee spelen en misschien beleven de ouders zelf ook nog wel wat jeugdsentiment. 

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor schoolgeschenken?

Deze producten zijn specifiek gericht op de open dag op een basisschool. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer momenten op school waarvoor relatiegeschenken of giveaways interessant zijn. Daarom hebben we nog meer inspiratie verzameld in onze ideeënbox. Vraag hem gratis aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox!