Er zijn talloze events waar goodiebags goed van pas komen. Op deze blog bespreken we de verschillende momenten om te geven en ook welke goodiebags daar dan het beste bij passen. Lees dus snel verder voor inspiratie!

Wat zijn goodiebags?

In de wereld van goodiebags zijn de mogelijkheden enorm. Alles kan! Maar wat is een goodiebag nu precies? Een goodiebag, ook wel promotie tas genoemd, is een tasje met daarin letterlijk ‘goodies’. Wat voor producten erin zitten, hangt af van de gelegenheid. Gaat het bijvoorbeeld om een beurs of juist om een personeelsfeest? Tijdens een beurs is het belangrijk dat je iets weggeeft waardoor potentiële klanten jouw bedrijf blijven onthouden. Denk dus aan een duurzame goodiebag met o.a. een luxe waterfles met bedrijfslogo. Door te kiezen voor duurzame producten in de goodiebag, zullen ze dus ook veelvoudig gebruikt gaan worden en niet zomaar in de prullenbak verdwijnen. Voor een personeelsfeest is het juist belangrijk dat mensen een leuk aandenken hebben aan de dag. Of je kiest juist voor handige producten die gebruikt kunnen worden tijdens het personeelsfeest. Ook hier geven wij weer de voorkeur aan duurzame goodiebags aangezien de producten dan echt gebruikt gaan worden en op een verantwoorde manier zijn geproduceerd.

Verschillende promotietassen

Zoals we hierboven al hebben beschreven, zijn de mogelijkheden eindeloos voor de producten in goodiebags. Ook voor de tassen zijn heel veel opties met allemaal eigen voor- en nadelen. Hieronder zetten we een aantal promotietassen in verschillende materialen op een rij.

Tas met flap

Polyester promotas met flap

Dit is een handige tas om in grote aantallen uit te delen. Op de voorkant kan makkelijk het bedrijfslogo geplaatst worden. Doordat de tas van polyester is, kan hij beter tegen een regenbuitje en gaat de tas lang mee. De keerzijde is dat polyester synthetisch materiaal is en dus niet ecologisch. Het andere nadeel van deze tas is dat de productie plaatsvindt in China.

Canvas tas met korte handvaten

Deze mooie grote canvas tas heeft een afmeting van 38 cm breed, 40 cm hoog en daarbij nog eens 8 cm breed. Dat maakt de tas voor zowel een dagje strand als een boodschap erg handig! Wat nog een groot voordeel is, is dat deze tassen van 100% ecologisch Fairtrade katoen zijn. Én ze mogen in de wasmachine voor nog meer gebruiksgemak.

Canvas Daypack

De Canvas Daypack is een prachtige luxe tas waar zowel jong als oud veel plezier van heeft. Als we het hebben over duurzaam, stijgt deze tas er met kop en schouders boven uit. Ook deze tas is namelijk gemaakt van 100% ecologische Fairtrade katoen en wordt geproduceerd in Europa. Door de vele vakken, ritssluitingen en verschillende manieren van dragen, zal deze tas door iedere ontvanger lang met veel gemak gebruikt worden.

Promotietassen bedrukken

Om de goodiebags wat extra kracht bij te zetten kun je jouw bedrijfslogo en/of slogan op de tassen laten bedrukken of borduren. Zeker op promotietassen van een mooie kwaliteit heeft dat veel meerwaarde aangezien deze tassen ook echt gebruikt worden. Zo heb je een mooi uniek geschenk voor een event.

Geïnspireerd geraakt?

Laat ons team helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte goodiebag.
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.