Ieder jubileum is reden voor een feestje! Tijdens dit soort events is het leuk om zowel de medewerkers als de klanten te bedanken voor alle inzet en het vertrouwen in jouw bedrijf. Hoe kun je dit nu beter doen dan met een mooi jubileum geschenk? Op deze blog leggen we je een aantal opties voor!

Ideeën voor jubileum geschenken

Voor een perfect jubileum geschenk is de link tussen het bedrijf en de werknemers erg belangrijk. Daarnaast wordt het altijd erg gewaardeerd als er aandacht en tijd in is gestoken om een mooi passend geschenk uit te zoeken. Kijk dus eerst goed naar je medewerkers en klanten om een beeld te kunnen vormen van wat ze leuk zouden vinden. Wij hechten veel waarde aan een duurzaam geschenk, dit kan zowel betekenen dat de producten in Europa zijn geproduceerd maar ook dat de ontvangers écht iets aan het geschenk hebben. Vaak zit je dus met een gebruiksvoorwerp van mooie kwaliteit in de juiste richting. Dit kun je goed combineren met iets dat ‘op’ gaat, denk aan een geurkaars of een heerlijke fles wijn. Hieronder zetten we een aantal leuke ideeën voor je op een rij.

Een luxe trolley

Deze compacte luxe trolley is ideaal als jubileum geschenk voor een bedrijf in de reisbranche. Maar ook zeker als jouw bedrijf internationaal handelt waardoor jouw werknemers geregeld naar het buitenland moeten, is dit een zeer passend geschenk. Door het geïntegreerde TSA slot is het ook een veilige manier om belangrijke zakelijke papieren mee op reis te kunnen nemen. Daarnaast beschikt de trolley over een USB poort voor het opladen van mobiele apparaten. Ideaal toch! Om het geschenk persoonlijker te maken, kun je het metalen plaatje op de koffer laten graveren met jouw bedrijfslogo of juist met de naam van de medewerker.

Paddle set

Dit spel is voor iedereen een succes! Nodig je werknemers uit voor een actieve zomer met deze gave milieuvriendelijke Paddle set. De rackets zijn gemaakt van linde- en dennenhout en ook de kurkbal is van eikenschors. Wat dit geschenk nog extra mooi maakt is dat de leverancier van dit product een deel van de winst doneert aan organisaties die zich inzetten voor de bescherming en behoud van het milieu. Voor een mooi duurzaam geschenk voor iedereen is dit dus een topper!

Wine Truck

Is jouw bedrijf actief in de logistiek? Dan is dit geschenk natuurlijk enorm geschikt! Ook dit product is gemaakt van FSC-gecertificeerd duurzaam dennenhout waardoor het een perfect geschenk is voor iedere levensgenieter. Waarschijnlijk zullen werknemers of klanten met (klein)kinderen hier extra blij mee zijn, aangezien de houten vrachtwagen ook perfect functioneert als speelgoed als de wijn op is. Laat ‘m nog personaliseren voor een persoonlijke touch!

Voor meer inspiratie, lees vooral ook eens deze blog over geschenken voor een 25-jarig bestaan van jouw bedrijf.

Wij denken graag met je mee

Laat ons team helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte jubileum-geschenk
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.