Ik wil kaas

Ik wil kaas kerstpakket - pelster Promotions

Wanneer je je personeel wilt verrassen met iets unieks, maar geen enorm budget tot je beschikking hebt, is dit kaaspakket een goede keuze! Nederlanders houden van kaas, en zeker niet alleen jong belegen voor op brood. Een borrelplank is niet compleet zonder schimmelkaas of stuk brie. Met een mooi mesje erbij staat er gelijk iets bijzonders op tafel.

Houten kaasmesjes met gravering

Op de foto zie je twee kaasmesjes. De ene is aan twee kanten geslepen en haarscherp. Hiermee snijd je door de hardste kazen heen. Het andere mesje is voor de zachtere kazen, de gaten zorgen ervoor dat er niks aan het mesje blijft plakken. Het handvat is gemaakt van eikenhout en voelt stevig aan, het lemmet is van roestvrijstaal en gaat daardoor lang mee. We graveren ze graag voor je, zodat je er een kerstwens op kunt plaatsen of bijvoorbeeld je logo. Er zijn ook mogelijkheden voor een messenset!

Kaasset

Hier zijn uiteraard veel verschillende mogelijkheden, afhankelijk van jouw wensen. We hebben hier een setje met zachte kazen afgebeeld voor een smeuïge borrel.

Nootjes

Een heerlijk bakje studentenhaver maakt het af! Liever een zoute noot? Dan raden we borrelnootjes aan. Net wat jij lekkerder vindt.

 

Een set met één gegraveerd kaasmesje, set met 4 kazen en borrelnootjes heb je al voor € 20,- exclusief instelkosten.
Wil je liever beide mesjes? Dan kom je op € 27,50 per pakket. Zo kun je een mooi en uniek kerstpakket geven zonder teveel uit te geven!