Wanneer de blaadjes van de bomen vallen weet je dat de winter er weer aan komt! ’s Ochtends moeten de ruiten weer gekrabd, de verwarming gaat aan en de truien komen uit de kast. Of je nu een zomer- of winterpersoon bent, kerst is toch bijna iets magisch. Als de winkelstraten verlicht worden met sierlampjes en her en der een kerstboom te zien is, is dit ook hét ultieme moment om jouw medewerkers te verrassen en te bedanken voor het afgelopen jaar. Maar wat is nu leuk om te geven? Onze tip: ga voor originele kerstpakketten!

Voordelen originele kerstpakketten

Het geven van originele kerstpakketten aan jouw medewerkers heeft zo veel voordelen! Ten eerste is het natuurlijk veel leuker om te geven en te ontvangen dan een standaard kerstpakket. Natuurlijk kun je na een jaar hard werken veel mensen blij maken met een flesje wijn. Maar jouw medewerkers hebben zich het hele jaar ingezet voor jouw bedrijf en daar mag wel iets leukers tegenover staan, toch?

Door te kiezen voor een origineel kerstpakket laat je zien dat je de moeite en de tijd hebt genomen om jouw medewerkers te verrassen met iets waar ze echt blij van worden en ook echt iets aan hebben! Een ander groot voordeel is dat een geschenk waar de ontvanger echt iets aan heeft, niet zo snel weggegooid gaat worden. Hierdoor zijn originele kerstpakketten veel waardevoller en dus een heel stuk duurzamer. Het is bij het uitzoeken naar het perfecte kerstpakket heel belangrijk om te kijken naar wie de ontvangers zijn. Werken er voornamelijk jonge mannen, dan kies je een ander geschenk dan als je grotendeels dames van boven de vijftig aan het werk hebt. Voor de duurzaamheid van een geschenk is het dus ook handig om te kijken naar de ‘doelgroep’.

Inspiratie voor een waardevol kerstpakket

Zoals je hierboven hebt gelezen zijn voor ons originaliteit, duurzaamheid en passend bij jouw bedrijf én bij de ontvangers de belangrijkste punten voor een geslaagd kerstpakket. We geven je een aantal voorbeelden!

Thuisbioscoop pakket

Tijdens de corona lockdowns moesten we het thuis wel gezellig maken. Een filmavondje op de bank in plaats van een film in de bioscoop bijvoorbeeld. Hoe fijn het ook is dat alles weer open is, we hebben hierdoor wel ontdekt hoe fijn het ook thuis kan zijn. Voor dit moment hebben wij het thuisbioscoop pakket! Stimuleer jouw medewerkers met dit pakket om lekker een avondje voor zichzelf te nemen in een warme comfortabele trui, woonsokken, wat lekkers en natuurlijk een goeie film. Maak dit pakket persoonlijk door een aantal film tips toe te voegen!

Gourmetpakket

Gourmetten doen wij Nederlanders het hele jaar door. Tijdens familie-avondjes, Pasen én uiteraard met Kerst! Aangezien ieder Nederlands gezin wel zo’n gourmetstel in de kast heeft staan, hebben wij dit gourmetpakket gevuld met allerlei andere lekkere dingen om de gourmet avond nóg leuker te maken! Wij kunnen onder andere de spatels voor je graveren met jouw bedrijfslogo, maar een persoonlijke tekst voor jouw medewerkers is natuurlijk meer bijzonder.

Ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk dan onze originele inspiratie kerstpakketten.

Wij denken graag met je mee!

Heb je al een idee? Laten we het eens bespreken.
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.