Zeist, 32 – 40 uur
€ 2.200 – € 3.200

Ben jij afgestudeerd en op zoek naar een baan of juist naar een nieuwe stap in je carrière? Wij zijn hard op zoek naar een Online Marketeer die ons bedrijf verder helpt. Iemand die met ons meedenkt, initiatief neemt en veel wilt leren. Herken jij jezelf hier in?

Onze Strategisch Online Marketeer gaat ons verlaten en haar plek moet worden opgevuld. De functie start met name met uitvoerende werkzaamheden, de Strategisch Marketeer blijft nog op freelance basis aan de zijlijn staan. Zij leert je hoe je data analyseert, strategieën opstelt + optimaliseert en rapportages maakt op basis van doelen en KPI’s. Uiteindelijk neem je haar volledig over. Een functie waarin je dus veel leert en grote stappen maakt in je vaardigheden.

Wie we nodig hebben

Pelster is een kleine organisatie die groot denkt. We hebben 3 merken, allemaal B2B;
Pelster Automotive richt zich op de automarkt. Via een webshop en telefonisch leveren we gepersonaliseerde geschenken en garageproducten waar de klant behoefte aan heeft.
Kentekenplaathouders.nl is een webshop waarin we aan de zakelijke markt gepersonaliseerde nummerplaathouders verkopen.
Pelster Promotions treedt buiten de autobranche. Voor deze klanten bedenken en leveren we originele relatiegeschenken waar de ontvanger echt iets aan heeft. Altijd passend bij het geefmoment en het bedrijf, zodat de ontvanger iets heel persoonlijks krijgt.

We hebben een collega met commerciële drive nodig die met verschillende communicatiemiddelen werkt om doelen te behalen. Hiermee laten we onze merken uiteindelijk groeien. Het grootste gedeelte online, maar af en toe ook met offline campagnes in samenwerking met de verkoopafdeling. We hebben iemand nodig die:

 • onze Google ranking op peil houdt;
 • onze 3 websites up-to-date houdt en optimaliseert in samenwerking met onze webbouwer;
 • campagnes ontwikkelt en beheert in Google Ads;
 • landingspagina’s maakt en optimaliseert;
 • de e-mailmarketing strategie beheert en funnels opzet/optimaliseert;
 • graag door wilt leren om uiteindelijk zelfstandig een marketingstrategie te kunnen opstellen en optimaliseren o.b.v. KPI’s.

We werken in een team van 8 man. Je zult samenwerken met Lara, onze Content Marketeer, en samen gaan jullie voor goud. Ondertussen kun je met vormgever Mark een potje tafelvoetballen en directeur/verkoper Willem-Jan vertelt je graag alles over boten. Voor slechte grappen moet je bij Norbert zijn, maar verkoper Mark Wilting kan er ook wat van. Ina houdt in de gaten dat je niet te veel geld uitgeeft en Lizan houdt het hele team bij elkaar. We maken graag met je kennis!

Dit is wel handig om te kunnen

De functie is breed en je kunt er zelf je eigen weg in vinden. We hechten geen waarde aan diploma’s, wel aan ervaring in bepaalde onderdelen:

 • je hebt ervaring in Online Marketing, dit mag ook via stages zijn geweest;
 • je weet veel van SEO;
 • je hebt ervaring met Google Ads;
 • je kunt je weg vinden in WordPress;
 • je kunt goed plannen, structureren en verantwoordelijkheid nemen.

Wat wij je bieden

Lamborghini, helikopter van de zaak, Rolex en iedere dag 4 sterren lunch.

Je zou het in deze gekke arbeidsmarkt bijna verwachten, maar helaas. Slechte humor bieden we je wel! En een mooi plekje in een heel leuk, informeel team. Geen strakke hiërarchie, maar echt nog dat authentieke familiegevoel. Je krijgt een salaris tussen de €2.200 en €3.200 bruto per maand o.b.v. je ervaring met genoeg vakantiedagen. In mei krijg je vakantiegeld en we bieden de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Hebben we je interesse gewekt? We maken graag met je kennis! Stuur je CV en motivatie naar [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.