Zeist, 32 – 40 uur
€ 2.800 – € 4.000

Ben jij toe aan een nieuwe stap en zoek je een plek waar eigen inbreng en initiatief wordt toegejuicht? Wij zijn hard op zoek naar een Online Marketeer die ons bedrijf naar het volgende niveau tilt. Iemand die met ons meedenkt en concrete stappen onderneemt om te kunnen groeien. Herken jij jezelf hier al in?

Wie we nodig hebben

Pelster is een kleine organisatie die groot denkt. We hebben 3 merken, allemaal B2B;
Pelster Automotive richt zich op de automarkt. Via een webshop en telefonisch leveren we gepersonaliseerde geschenken en garageproducten waar de klant behoefte aan heeft.
Kentekenplaathouders.nl is een webshop waarin we aan de zakelijke markt gepersonaliseerde nummerplaathouders verkopen.
Pelster Promotions treedt buiten de autobranche. Voor deze klanten bedenken en leveren we originele relatiegeschenken waar de ontvanger echt iets aan heeft. Altijd passend bij het geefmoment en het bedrijf, zodat de ontvanger iets heel persoonlijks krijgt.

We hebben een collega met commerciële drive nodig die de lijnen bepaalt waarmee we alle drie de merken laten groeien. Het grootste gedeelte online, maar af en toe ook met offline campagnes in samenwerking met de verkoopafdeling. We hebben iemand nodig die:

 • op basis van gestelde doelen een strategie kan bepalen voor de online marketing;
 • deze doelen en KPI’s bijhoudt en eventueel de strategie bijstuurt op basis van resultaten;
 • onze Google ranking op peil houdt;
 • onze 3 websites up-to-date houdt en optimaliseert in samenwerking met onze webbouwer;
 • campagnes ontwikkelt en beheert in Google Ads;
 • landingspagina’s maakt en optimaliseert;
 • de e-mailmarketing strategie beheert en funnels opzet/optimaliseert.

We werken in een team van 8 man. Je zult samenwerken met Lara, onze Content Marketeer, en samen gaan jullie voor goud. Ondertussen kun je met vormgever Mark een potje tafelvoetballen en directeur/verkoper Willem-Jan vertelt je graag alles over boten. Voor slechte grappen moet je bij Norbert zijn, maar verkoper Mark Wilting kan er ook wat van. Ina houdt in de gaten dat je niet te veel geld uitgeeft en Lizan houdt het hele team bij elkaar. We maken graag met je kennis!

Dit is wel handig om te kunnen

De functie is breed en je kunt er zelf je eigen weg in vinden. We hechten geen waarde aan diploma’s, wel aan ervaring in bepaalde onderdelen:

 • je hebt minimaal 3 jaar ervaring in Online Marketing;
 • je weet alles van SEO;
 • je hebt ruime ervaring met Google Ads;
 • je kunt data aflezen uit Google Analytics;
 • je kunt je weg vinden in WordPress;
 • je kunt goed plannen, structureren en verantwoordelijkheid nemen.

Wat wij je bieden

Lamborghini, helikopter van de zaak, Rolex en iedere dag 4 sterren lunch.

Dit bieden we dus niet. Haha.

Slechte humor wel. En een mooi plekje in een heel leuk, informeel team. Geen strakke hiërarchie, maar echt nog dat authentieke familiegevoel. Je krijgt een salaris tussen de €2.800 en €4.000 bruto per maand met genoeg vakantiedagen. In mei krijg je vakantiegeld en we bieden de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Hebben we je interesse gewekt? We maken graag met je kennis! Je kunt solliciteren via Indeed of via een mailtje naar de huidige Marketeer: [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.