Waar in december nog even flink genoten wordt van de feestmaand, gaan voor veel mensen één januari de goede voornemens in. Als werkgever kun je met kerst een pakket geven met wijn en chocolade (ook lekker natuurlijk), maar je kunt er ook voor kiezen om jouw medewerkers te stimuleren met hun goede voornemens. Op dit blog hebben we de populairste goede voornemens met bijpassende unieke kerstpakketten voor je op een rij gezet!

Voordelen van het geven van unieke kerstpakketten

Door het geven van unieke kerstpakketten worden de geschenken veel duurzamer dan bijvoorbeeld een standaard kerstbox. Het is natuurlijk wel van belang dat je bij het uitzoeken goed kijkt naar wie de ontvangers zijn. Daarnaast kun je in het geval van kerstgeschenken die moeten passen bij goede voornemens makkelijk een poll uitzetten bij jouw werknemers. Zo kun je goed inventariseren welk voornemen het meeste speelt binnen jouw bedrijf. Op deze manier weet je zeker dat het geschenk goed ontvangen wordt. Maak van de poll een soort grapje en jij krijgt de beste input voor een kerstgeschenk waar jouw medewerkers écht blij van worden. Hierdoor zal het geschenk veel langer gebruikt gaan worden en doe je ook nog eens goed voor het milieu. Een win-win!

Voornemen 1: Meer sporten en bewegen

Dit is – samen met stoppen met roken – het meest genoemde voornemen voor het nieuwe jaar. Grote kans dat je het zelf ook herkent… En toch is januari niet altijd de meest gemakkelijke maand om hiermee te starten met die koude en steeds korter wordende dagen. Aan de andere kant is sporten zo goed voor ons, zowel fysiek als mentaal. Mensen die lekker in hun vel zitten, zijn veel productiever op een dag. Dit zijn twee goede redenen om jouw medewerkers flink te stimuleren met dit voornemen.

In dit inspiratie pakket vind je een waterdichte tas, een goede bidon die je makkelijk ergens aan vast kunt klikken, een band voor je telefoon en sleutels en een springtouw. Wist je trouwens dat je met 15 minuten springen al zo’n 250 kcal verbrandt? Én met een beetje ruimte kan het gewoon warm binnen! Niets staat jouw medewerkers nog in de weg om dit goede voornemen uit te voeren.

Voornemen 2: Minder stress en meer tijd voor mezelf

We leven nu eenmaal in een tijd waarin iedereen eigenlijk altijd ‘aan’ moet staan. Kinderen snel naar de sport, snel koken, snel werk afmaken, snel dit, snel dat. Door corona konden heel veel dingen natuurlijk niet. Gelukkig is alles weer mogelijk, maar hierdoor hebben we wel geleerd dat het soms ook oké is om even ‘nee’ te zeggen en voor jezelf te kiezen. Dit voornemen gaan we dus ook veel terughoren komende december.

Ook uitgeruste en minder gestresste mensen zijn veel productiever, dus het is voor jouw bedrijf alleen maar voordelig om te investeren in relaxte medewerkers. Met dit unieke kerstpakket ‘Lekker badderen’ bezorg jij jouw medewerkers zeker een fijne avond. In dit pakket vind je een grote zachte handdoek, een plank die over het bad gelegd kan worden, een toilettas en een heerlijk ruikende zeep en scrub. Uiteraard kunnen alle producten voorzien worden van het bedrijfslogo of een persoonlijke quote!

Voornemen 3: Gezonder eten

Dit voornemen hangt een beetje samen met het goede voornemen om meer te sporten en te bewegen. Een gezondere leefstijl omvat beide voornemens eigenlijk. Dit pakket is daarom ook goed te combineren met het sport-pakket. Misschien herken je het zelf wel: als je een drukke dag hebt, schiet het koken er vaak bij in. Even snel een afhaalmaaltijd of een kant-en-klare magnetron maaltijd scheelt zeker tijd, maar er gaat toch niets boven een heerlijk zelf gekookt recept.

Om gezonder eten te stimuleren hebben we in dit pakket gekozen voor praktische dingen in de keuken en voor onderweg. Snijd met dit mooie kwaliteit mes snel alle ingrediënten, breng het op smaak met de stoere peper- en zoutmolens, roer het goed met de houten pollepels en neem het mee in deze vacuümgeïsoleerde RVS foodcontainer! De foodcontainer houdt het eten of drinken lekker lang warm of koel en er zit zelfs een uitvouwbare lepel bij. Uiteraard hebben we nog een mooie schort toegevoegd die bedrukt kan worden met jouw bedrijfslogo of een leuke tekst. De rest van de producten zijn uiteraard ook allemaal te personaliseren. Als extra kun je nog een handig kookboek toevoegen met snelle éénpansgerechten.

Voornemen 4: Meer tijd doorbrengen met familie en vrienden

Het is wel opvallend dat eigenlijk alle genoemde voornemens samenhangen met tijd of tijd tekort. Zoals hierboven al genoemd leven we nu eenmaal in een drukke tijd. En meer tijd krijgen we inderdaad niet, maar prioriteiten anders stellen kan wel. Met dit pakket stimuleer jij jouw medewerkers om meer te genieten van en met hun dierbaren. Is dat niet de hele gedachte van Kerst?

Dit game-night kerstpakket is gevuld met de altijd leuke ‘foute’ kerstsokken, een spel en heerlijke geurkaars. Uiteraard kan ook dit pakket flink uitgebreid worden afhankelijk van het budget. Denk bijvoorbeeld aan grote mokken met chocolademelk, een ander spel of een heerlijk kaasplankje. Alle producten zijn te personaliseren voor een persoonlijke touch.

Ben je geïnspireerd geraakt en op zoek naar unieke kerstgeschenken voor jouw medewerkers mét een gedachte erachter? Wij helpen je graag!

Wij denken graag met je mee!

Laat ons team helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte kerstgeschenk.
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.