Duurzame samenwerkingen

Om de relatiegeschenken-branche te kunnen veranderen met onze durable branding missie, hebben we de juiste partners nodig. Daarom zijn we samenwerkingen aangegaan met leveranciers en producenten die dezelfde duurzame koers bewandelen, We kijken hierbij naar het materiaal van producten, het productieproces en hoe ze met medewerkers omgaan. In veel van onze concepten en productvoorstellen zullen deze partijen voorbij komen. Daarom willen we je graag met hen kennis laten maken!

Mepal – duurzame oplossingen dichtbij huis

Mepal is onze standaard leverancier voor slimme oplossingen zoals drinkflessen, lunchboxen en servies. De producten van Mepal gaan jarenlang mee. Zelfs als er een onderdeel kapot gaat, kun je dit gemakkelijk vervangen zonder een geheel nieuw product aan te schaffen. Ze producten zijn dus perfect voor een duurzame relatie met de klant. 

Daarnaast zijn ze BPA-vrij en worden ze in een fabriek in Nederland gemaakt. Zo houden we de productie centraal en weten we zeker dat transportuitstoot wordt verminderd.

CottoVer – verantwoorde kleding met alle keurmerken

In de kledingindustrie is het ontzettend moeilijk om te bepalen of het verantwoord wordt geproduceerd. Bij CottoVer ben je hier 100% zeker van. Daarom kopen we alleen bedrijfskleding en geschenken als tassen en mutsen bij hen in. Ze dragen de belangrijkste keurmerken zoals Fairtrade Cotton en Clean Shipping index. Klik op de logo’s om er meer over te lezen!

Over ons

Pelster Promotions is een familiebedrijf dat al sinds 1954 in beweging is. Als creatieve partner kijken we naar wat jouw bedrijf onderscheidt. Op basis van deze informatie ontwikkelen we samen met jou vernieuwende en creatieve concepten. Zo zorgen we ervoor dat de geschenken jouw bedrijfsverhaal vertellen. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Pelster Promotions
Panweg 52a
3705 GE Zeist
030 307 97 00
[email protected]

Openingstijden:
Ma – vr: 08:30 – 18:00 uur