In Nederland en België verplaatsen we ons hele leven naar buiten zodra de temperaturen boven de 15 graden uitkomen. Ook de borrelhapjes en het diner vinden plaats in de achtertuin. Speciaal voor deze zongenieters is dit zomerse geschenkpakket voor op tafel een topidee. Alle producten zijn los verkrijgbaar of als geheel pakket.

Luxe peper & zout set

Deze peper- en zoutmolens geven elke tafel een culinair tintje. Het hout is robuust en heeft kenmerkende nerven. Wanneer je ze laat graveren blijf je deze structuur zien, een mooi detail! Het draaimechanisme werkt soepel en de set wordt geleverd in een witte geschenkdoos.

Pineut borrelbrood

Wij zijn groot fan van Pineut producten als relatie- of personeelsgeschenk. Deze mix voor borrelbrood is overheerlijk, zeker met een beetje olijfolie erbij! Het is gemakkelijk te maken en na drie kwartier in de oven ruikt je huis ook heel lekker. Je hebt meerdere varianten, zoals deze met groenten of wijnbrood of focaccia.

Overheerlijke borrelplanken boek

176 pagina’s aan recepten, presentatietips en inspiratiefoto’s waar het water je van in de mond loopt. Een aanwinst op elke kookboekenplank, zeker voor de zomerse borrelmiddagen. De creatieve combinaties en tips tillen je borrelplank-skills naar een nieuw niveau. Een luxe geschenk waar de ontvanger jarenlang plezier van heeft.

Aanvullende producten om het zomers geschenkpakket compleet te maken

Dit pakket hebben we aangevuld met authentieke olijfolie (perfect voor bij het borrelbrood) en een lekkere fles wijn. Maar natuurlijk kunnen we dit helemaal samenstellen op wat past bij jouw ontvangers. Bijvoorbeeld een notenmix, cocktailset of tapenade. We kunnen het gehele pakket mooi opmaken en bijvoorbeeld inpakken in cellofaan, of in een gepersonaliseerde doos. Wat voor jou de voorkeur heeft.

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.

Op zoek naar meer inspiratie voor zomerse geschenken?

De zomer biedt talloze mogelijkheden om als bedrijf op in te spelen met een passend geschenk. Als je op onze website niet kunt vinden wat je zoekt, is onze ideeënbox de uitkomst. Hier hebben we veel zomerse geschenken in verzameld. Vraag hem gratis aan via onderstaand formulier. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox.