Hoe kun je je medewerkers op een leuke ontspannen manier met elkaar verbinden? Zeker in deze tijd waarin het moeilijk is om medewerkers te vinden, is een goede werksfeer van groot belang. Een fijne sfeer op de werkvloer zorgt ervoor dat jouw medewerkers met veel plezier naar hun werk gaan. Door het verbinden van je medewerkers creëer je een ’teamgevoel’ en dat is precies wat in een goede organisatie/bedrijf niet mag ontbreken.

Voordelen van verbinden van medewerkers

Zeker bij grotere organisaties/bedrijven ontstaan er snel afdelingen, zoals een marketing- of salesafdeling. Dat is handig voor een duidelijke taakverdeling, maar niet altijd even handig voor het verbinden van álle medewerkers. Door moeite te steken in verbinden zal dat alleen maar ten goede komen van een fijne werksfeer en daardoor ook aan een goede samenwerking tussen de afdelingen. Maar hoe start je zo’n nieuwe bedrijfscultuur? Wij leggen het je uit!

Bluetooth speaker met playlist

Allereerst ga je op zoek naar een verbindende factor tussen jouw medewerkers onderling en het bedrijf. Vervolgens ga je op zoek naar een passend geschenk waar jouw medewerkers echt iets aan hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bluetooth speaker met bedrijfsplaylist? Stel zelf een playlist samen met leuke hits die passen bij het bedrijf of de branche en geef een spotify jaarabonnement met een mooie bluetooth speaker als personeelsgeschenk. Hieronder geven we je een aantal voorbeelden van mooie speakers. Uiteraard kunnen de speakers gepersonaliseerd worden met jouw bedrijfslogo!

Multifunctionele speaker ‘Soul Black’

Zie je jouw logo al staan op deze stoere speakers? Met deze speaker kan muziek afgespeeld worden via bluetooth, een USB-stick, een geheugenkaart, aux-kabel of zelfs luisteren naar je favoriete radiozender. Laat de speakers full-color bedrukken en je hebt een uniek geschenk!

Xiaomi compacte speaker

Deze compacte speaker is slechts 9 bij 9 cm. Dit maakt ‘m ideaal om overal mee naartoe te nemen. Dankzij de antisliplaag aan de onderkant blijft de speaker stevig op verschillende oppervlakte staan. De speaker heeft een speeltijd van maar liefst 10 uur en heeft een geweldig geluid! Ook deze speaker kun je personaliseren met een full color print op de voorzijde.

Wij denken graag met je mee

Laat ons team helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte geschenk!
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.