De zomer van 2022 belooft een mooie te worden vol geefmomenten! In een andere blog hebben we de 8 populairste zomergeschenken benoemd, maar we snappen het als je op zoek bent naar écht duurzame zomergeschenken. Het wordt in deze wereld namelijk steeds belangrijker om rekening te houden met de planeet. Wij zijn het hier helemaal mee eens en staan in de zomer ook voor durable branding. Daarom hebben we in deze blog de mooiste duurzame relatiegeschenken voor de zomer van 2022 op een rijtje gezet.

Sportieve zomergeschenken

Zodra de zon schijnt en temperaturen stijgen, verspreiden Nederlanders zich in de buitenlucht. Opeens is iedereen weer aan het fietsen, hardlopen of outdoor bootcamps aan het volgen. Hier kun je als bedrijf met je geschenken en giveaways natuurlijk fantastisch op inspelen. Deze sportieve zomergeschenken zijn allemaal duurzaam, we omschrijven waarom!

Waboba Bal

Dit balletje is de eerste ter wereld die specifiek gemaakt is om te bouncen op het water. Wanneer het warm wordt, duiken veel mensen de zee of rivier in om een balletje over te gooien, de Waboba brengt dit naar een heel nieuw niveau. Hij is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren/patronen en kan bedrukt worden met een logo of tekst, zodat je een uniek product krijgt. De bedrukking doen we in Europa, waardoor we het transport beperkt houden. Daarnaast gaat hij jarenlang mee, waardoor de ontvanger er lang plezier van heeft.

Mini Kubb spel

Ben je al bekend met Kubb? Dit Zweedse buitenspel heeft als doel het omvergooien van houten blokken door er houten stokken tegenaan te gooien. Simpel, maar doordat je met twee partijen speelt kunnen de spanningen hoog oplopen. Van origine is het spel een stuk groter, met blokken tot aan je knie. Deze reisvariant is daarentegen 10cm hoog en kan in het bewaartasje meegenomen op vakantie. Maar ook gewoon in de achtertuin. Gemaakt van hout met FSC keurmerk in katoenen tasje. Bedrukking doen we in Nederland!

Frisbee van gerecycled plastic

Frisbees zijn in de zomer leuke giveaways die je niet vaak meer ziet. Toch maak je mensen (en honden) erg blij mee en juist daarom is het een leuk product om weg te geven in de zomer. Deze is gemaakt van 100% gerecycled plastic van de Plastic Bank. Hij komt in meerdere kleuren en we kunnen hem personaliseren met een full-color sticker. Ook een gepersonaliseerde sleeve is mogelijk! De Plastic Bank is een stichting die zich inzet om plastic afval op te ruimen uit de oceanen, hierbij geven ze nieuwe mogelijkheden voor arme gemeenschappen. Zo helpen ze inwoners van Haiti, de Filipijnen en Indonesië in contact geld of vouchers voor de hoeveelheid plastic dat ze verzamelen. Een duurzaam verhaal achter een vrolijke giveaway!

Ringgooi set van hout en touw

Deze travel set met ringooi spel is een gouwe ouwe. Als kind heb je dit waarschijnlijk ontzettend vaak gespeeld. Het is daarom perfect voor de jongere doelgroep, maar ook de volwassenen kun je hier goed mee vermaken. De set bevat een houten paal die je met de punt gemakkelijk in het zand steekt. De ringen zijn gemaakt van stevig touw en afgewerkt met een houten kleurtje om de gooier te herkennen. Het opbergzakje kunnen we bedrukken met je boodschap.

Voor op het strand en op reis

Zonnebril opbergtasje van gerecycled leer

In de zomer raakt er altijd minimaal 1 zonnebril beschadigd. We gooien ze in onze tas, laten ze vallen of leggen ze iets te hard terug in het dashboardkastje. Dit opbergtasje is daarom een mooi en bruikbaar geschenk voor je klanten of personeel. Gemaakt van gerecycled materiaal van leerafval van schoenen en tassen. Dit is gecombineerd met water en natuurlijke binders tot een stevig, rubberachtig materiaal. In 5 kleuren, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw bedrijf past.

Duurzaam geproduceerde Hammam doeken

De laatste jaren zijn hammam doeken in populariteit toegenomen. Wij hebben ze ook omarmd als zomers relatiegeschenk. Niet alleen heerlijk op het strand, maar ook fijn voor een picknick in het park of om je schouders te bedekken in de scherpe middagzon. Deze doeken zijn gemaakt van 50% Oekotex gecertificeerd katoen en 50% gerecycled industrieel afval en stof. Ze worden gemaakt in Turkije door vrouwen die in de kleine dorpen wonen. Ze krijgen goed werkomstandigheden, goed salaris en pensioen, zodat ze onafhankelijk worden en een stabiel bestaan kunnen leven. De Hammam doeken zijn op veel verschillende manieren te personaliseren, zoals borduren, een bedrukte sleeve, gepersonaliseerd label of verpakt in een geschenkverpakking. Afhankelijk van jouw wensen kijken we naar de mogelijkheden!

Paspoorthoes van gerecycled leer

Een paspoorthoes of -mapje is handig wanneer je reist met het vliegtuig. Je kunt je paspoort veilig opbergen en er zijn daarnaast nog vakjes voor bijvoorbeeld je boarding pass of bankpas. Deze hoesjes zijn gemaakt in Italië van leerafval van bijvoorbeeld schoenen en tassen. Gecombineerd met natuurlijke materialen is hier een nieuw product van gemaakt. Verkrijgbaar in 4 kleuren en te personaliseren met lasergravering of foliedruk. Een mooi geschenk voor je collega’s of vaste klanten.

rPET fiets koeltas

Deze koeltas is een prachtig relatiegeschenk voor de zomer. Hij is speciaal gemaakt om te bevestigen aan het fietsstuur en daardoor perfect om mee te nemen naar middagen in het park of op het strand. Er pakken ongeveer 6 blikjes of flesjes drinken in en door de PEVA vulling blijven deze goed koud. Gemaakt van 50% gerecycled materiaal van PET flessen en heeft een regelbare klep, zodat de isolatie voor elke gelegenheid optimaal is. We kunnen de voorzijde personaliseren met subtiel jouw logo. Als geschenkpakket kun je hem vullen met lekkere hapjes en drankjes.

Benieuwd naar de prijzen?

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke tarief aan.
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.