Pennen zijn al jaren zeer geliefde relatiegeschenken. Juist door de diversiteit binnen het product zijn er veel manieren waarop je ze kunt inzetten voor jouw bedrijf. De goedkopere kunststof pennen zijn perfect op beurzen of events als giveaways. Maar ook als klein weggevertje bij het verzenden van het product. 123Inkt staat hier goed bekend om. Ook kan een pen een mooi geschenk zijn voor belangrijke relaties. Vaak worden dan zwaardere, luxe pennen gegeven, soms zelfs in een geschenkdoos! Omdat er zoveel keuze is, hebben we in deze blog de x mooiste pennen als relatiegeschenk op een rijtje gezet.

Pennen bedrukken

Wanneer je een pen weggeeft als geschenk of giveaway, is het belangrijk om hem te personaliseren. Je kunt pennen al bedrukken vanaf kleine aantallen, waarom het ook voor kleine bedrijven interessant blijft. Een gepersonaliseerde pen zorgt ervoor dat jouw bedrijf in het geheugen van de ontvanger blijft hangen. Maar je kunt pennen niet alleen maar bedrukken. Zeker bij de luxere varianten is gravering vaak een mooiere optie. Dit kan met je logo of gewoon alleen je bedrijfsnaam. De giveaways bedrukken we wel vaak met een tampondruk, zodat je in meerdere kleuren een boodschap kunt overbrengen.

Luxe pennen

Misschien zijn we ouderwets, maar wij zijn groot fan van luxe pennen als relatiegeschenk. Iedereen heeft ze nodig, ondanks dat veel tegenwoordig digitaal gebeurt. Een fijne pen die zwaar in de hand ligt, wordt zeker gewaardeerd. Onze favorieten op een rij!

Balpen Metal

Deze metalen pen ligt nog in de categorie van de goedkopere pennen. Een mooie giveaway voor bijvoorbeeld klanten die een dienst bij je afnemen. Hij ligt zwaar in de hand en komt in donkere kleuren. Het metaal kunnen we graveren.

Pen van steen

Gemaakt van mineralen waardoor er 60% minder plastic is gebruikt bij de productie van deze pen. De pen van steen is 50% zwaarder dan de gemiddelde pen en hij is afgewerkt met hoge kwaliteit metalen clips en heeft een opvallend patroon. Hierdoor ligt hij ook erg fijn in de hand!

Parker pen

Eén van de bekendste merken in luxe pennen zijn de Parker pennen. Ze staan bekend om de soepelheid waarmee je schrijft. Ze liggen fijn in de hand en zijn net zwaar genoeg. Op de clip zit het bekende Parker veertje verwerkt en het metalen gedeelte kunnen we op een mooie manier graveren met jouw bedrijfsnaam.

Pennenset cadeau

Wanneer je een luxe pen wilt geven als bedrijfsgeschenk, maar toch nog iets extra’s wilt doen, zijn pennensets een goede uitkomst. Vaak bevatten deze sets 2 topkwaliteit pennen in een mooie geschenkdoos. Zo heb je direct een compleet cadeau dat je aan je relaties kunt geven. Bijvoorbeeld voor een jubileum of campagne.

Pennenset Aluminium

Deze set is een combi van een vulpotlood en een balpen. Vulpotloden kom je niet vaak meer tegen en juist daarom is een verrassend geschenk. Gemaakt van lichtgewicht aluminium en afgewerkt met wat zwaarder metaal voor het perfecte gewicht. We leveren hem in een bijpassend tinnen doosje die we ook nog kunnen bedrukken.

Swiss Peak set

Een ander luxe pennenmerk is Swiss Peak. De set bevat een balpen en rollerbal, allebei met een fijne en brede grip. Alleen verkrijgbaar in zwart voor een extra luxe uitstraling. De pennen zelf kunnen we lasergraveren, de geschenkdoos blijft onbedrukt. Het formaat is perfect om in de laptoptas mee te nemen.

Duurzame pennen

Alle pennen die we in dit blog benoemen, zijn op de een of andere manier duurzaam. Wij staan namelijk voor durable branding en willen de weggooi-geschenken zoveel mogelijk vermijden. Lees er alles over in ons verhaal! Zo is de pen van steen gemaakt van 60% minder kunststof en wordt de Parker pen in Europa geproduceerd. Maar de andere pennen zijn allemaal van de beste kwaliteit zodat ze lang meegaan, ook op die manier kunnen we duurzame pennen leveren. Maar als je op zoek bent naar een pen die ook echt een ecologische en duurzame uitstraling heeft, dan zijn onderstaande varianten perfect.

Pen van koffierestanten

Gemaakt van 40% koffiedik, gemixt met 60% ABS! Hij is lichtgewicht en komt in een herkenbare, bruine koffiekleur. Per jaar maken we wereldwijd ongeveer 50 miljard kilogram koffiedik, dit wordt bijna altijd weggegooid. Zonde, want je kunt er dus mooie dingen van maken waardoor het gebruik van kunststof wordt beperkt.

Bamboe

Misschien wel het meest bekende duurzame materiaal is bamboe. Dit komt omdat het enorm snel groeit. Zodra je het kapt, staat er binnen no-time dezelfde hoeveelheid, waardoor je bijna niet kunt overkappen. Deze pen is gemaakt van 100% bamboe, alleen de binnenzijde is gevuld met een standaard inktpatroon. Een simpel design, maar door de bedrukking in kleur kun je hem net wat unieker maken.

Goedkopere pennen als giveaway

Wanneer je een iets minder groot budget hebt, zijn er nog genoeg opties om een pen als giveaway te geven. Wij zijn geen fan van de spotgoedkope varianten die geproduceerd zijn in China, omdat dit vaak onder nare omstandigheden wordt gedaan. Daarnaast is de transportuitstoot voor een kleine bestelling al enorm. Maar dat betekent niet dat je direct veel geld hoeft kwijt te zijn aan pennen die Europa zijn geproduceerd! Daarom geven we 3 goedkopere pennen als optie die wel een duurzame keuze zijn.

Soft Matte

Deze pen is net iets specialer dan de standaard pennen. Hij is volledig in 1 kleur, ook de clip waardoor hij goed opvalt. De afwerking is matte en hij heeft een draaidop. Geproduceerd in Duitsland en te personaliseren met bedrukking in kleur.

Half Metal

De pen Half Metal is voor het grootste deel gemaakt van stevig ABS en afgewerkt met mooi metaal. Door de donkere metallic kleuren krijgt de pen een luxe uitstraling, voor een prima prijs! Geproduceerd in Duitsland en op meerdere manieren te bedrukken.

Balpen Deniro

Ten slotte is Deniro nog een mooie optie als giveaway. Het simpele ontwerp komt door de felle kleuren bij de punt en op de clip tot leven. Ook deze is geproduceerd in Duitsland en de goedkoopste van deze drie!


Interesse in één van deze pennen?

Neem contact op voor jouw persoonlijke tarief en advies over bedrukking/gravering. We denken graag met je mee!
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.