Ben je op zoek naar bijzondere bedrijfsgeschenken voor je zakelijke relaties of personeel? Pelster Promotions is al meer dan 65 jaar actief in de bedrijfsgeschenken-branche en weet daardoor precies wat actueel is. Onze collega’s zullen samen met jou kijken wie jouw doelgroep is en waar jouw bedrijf voor staat. Op basis hiervan geven we een advies in een aantal bedrijfsgeschenken die passen bij jouw geefmoment!

Relatiegeschenken voor elk moment

Door het jaar heen zijn er veel momenten waarop je een bedrijfsgeschenk kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan kerst/nieuwjaar, Pasen of het begin van de zomer. Maar je kunt hier juist ook van afwijken om extra op te vallen. Als jouw geschenk aansluit bij de doelgroep en bedrijf, kan hij eigenlijk altijd wel gegeven worden. Sluit hij niet helemaal aan bij de wensen? Dan kun je flink de plank misslaan. Zorg er dus altijd voor dat de bedrijfsgeschenken aansluiten bij jouw doelgroep en bedrijf!

Bedrijfsgeschenken met logo

Vaak wil je met jouw bedrijfsgeschenken ook iets van herkenbaarheid uitdragen. Het kan dan een mooie toevoeging zijn om het geschenk of de giveaway te personaliseren met jouw logo. Dit hoeft niet per sé in een opvallende kleur op groot formaat, soms is juist een subtiele en kleurloze gravering al voldoende om veel impact te maken.

Personeelsgeschenken die indruk maken

Bedrijfsgeschenken zijn zeker niet alleen voor jouw zakelijke relaties. Ook jouw personeel verdient het af en toe om in het zonnetje gezet te worden. Personeelsgeschenken zijn daarvoor de uitgelezen kans. Geef nieuwe medewerkers bijvoorbeeld een welkomstpakket om ze met een klapper binnen te halen. Of creëer samen met ons een uniek kerstpakket dat is afgestemd op de ontvanger. Zelfs een kleine blijk van waardering doet al wonderen. Zolang jouw collega’s er echt iets aan hebben, zullen ze al snel het gevoel hebben dat hun werkgever echt om hun geeft. En dat is wat je wilt!

Een kleine blijk van waardering voor je personeel l Pelster Promotions

Een zakelijk geschenk met duurzaam karakter

De wereld verandert, we worden ons steeds meer bewust van hoe we met onze planeet omgaan en hoe we dit beter kunnen doen. Het is daarom belangrijk dat we ook met onze bedrijfsgeschenken voorzichtig omgaan. Pelster Promotions biedt alleen maar geschenken en giveaways aan die een duurzaam karakter hebben. Zo zijn ze bijvoorbeeld geproduceerd in Europa om transportuitstoot te beperken. Of zijn ze gemaakt van duurzame materialen. Maar het zijn altijd producten die lang mee gaan en waar de ontvanger lang plezier van heeft. Veel impact op de ontvanger, weinig impact op de planeet!

VOORBEELDEN VAN BEDRIJFSGESCHENKEN DIE WE KUNNEN LEVEREN

Kerstgeschenken Voor de feestdagen Voor het personeel

Ik wil kaas

In de zomer

Luxe zomergeschenken

Op de dag van Voor het personeel

Handige giveaways voor Fiets naar je Werk Dag

Ontvang een gratis voorstel op maat in PDF

Klik op de button en vul het formulier in, dan nemen wij contact met je op om meer informatie over je bedrijf en geefmoment in te winnen. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar passende bedrijfsgeschenken. Deze ontvang je binnen 3 werkdagen in je mailbox, opgemaakt in PDF zodat je dit direct aan je collega’s kunt laten zien.Geheel vrijblijvend!

Over ons

Pelster Promotions is een familiebedrijf dat al sinds 1954 in beweging is. Als creatieve partner kijken we naar wat jouw bedrijf onderscheidt. Op basis van deze informatie ontwikkelen we samen met jou vernieuwende en creatieve concepten. Zo zorgen we ervoor dat de geschenken jouw bedrijfsverhaal vertellen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Pelster Promotions
Panweg 52a
3705 GE Zeist
030 307 97 00
[email protected]

Openingstijden:
Ma – vr: 08:30 – 18:00 uur