De zomer van 2022 belooft een hele mooie te worden. De maatregelen zijn na 2,5 jaar eindelijk losgelaten waardoor we weer meer in contact gaan komen met andere mensen. Evenementen, festivals of kleine fairs, allemaal perfecte momenten om je doelgroep te zien. Als je hier met een stand aanwezig bent of je bent sponsor, zijn zomergeschenken erg belangrijk. Maar de zomer is ook een uitgelezen kans om je medewerkers extra in het zonnetje te zetten. Geef hun motivatie een extra boost met een zomers personeelsgeschenk. Wij zetten de 8 populairste zomergeschenken in deze blog op een rijtje!

Zomerse giveaways voor op een event

Natuurlijk is een passende giveaway heel afhankelijk van wat voor soort bedrijf je hebt, maar over het algemeen worden op evenementen bepaalde producten beter ontvangen. Met name producten waar de bezoekers echt iets aan hebben, worden goed gewaardeerd. Ga dan ook niet strooien met flyers en stressballen, want die worden toch direct in de kliko gegooid.

Custom popsocket

Popsockets zijn voltreffers wanneer je een jongere doelgroep hebt. Deze uitklikbare houdertjes plak je met een stevige lijm op je telefoon(hoesje). Zodra hij is uitgeklapt kun je jouw vingers makkelijk om hem heen doen, waardoor je de telefoon steviger vast hebt. Ook dient hij als handig standaard voor het kijken van Youtube- of netflixfilms. Doop hem in een opvallende kleur en zet er een passend design op met subtiel jouw logo. Iedereen loopt aan het einde van het event met jouw popsocket!

Zonnebrandcréme in full-color bedrukte tube

Zomer = zon, zelfs op bewolkte dagen. Op evenementen lopen nog steeds heel veel mensen zonder zonbescherming rond, wat natuurlijk echt niet goed voor je is. Geef ze daarom een tube met SPF, zodat ze in ieder geval die dag nog kunnen bijsmeren. De tube met 50ml is compact en past dus gemakkelijk in een klein tasje. We kunnen zowel met SPF 30 als SPF 50 leveren, net wat jij wilt. De tube kun je rondom helemaal custom bedrukken. Zet er een design op dat past bij jouw bedrijf en event, waardoor de bezoekers ook na de dag nog aan je worden herinnerd. Geproduceerd en bedrukt in Europa, dus ook nog eens duurzaam.

Zonnebril met bedrukking

Misschien een open deur, maar zeker onmisbaar in dit lijstje; de zonnebril! De meeste mensen hebben meerdere zonnebrillen in hun laatje liggen, want ze verdwijnen vaak op mysterieuze wijze. En op festivals gaan ze ook wel eens stuk. Daarom worden ze altijd goed ontvangen, zeker wanneer ze in een leuke kleur komen en van degelijke kwaliteit zijn. Plaats jouw logo of passende slogan subtiel op de pootjes voor het beste effect. Niemand gaat namelijk met een overdreven merkbril lopen. Onze zonnebrillen selecteren we op kwaliteit en duurzaamheid, zodat je zeker weet dat je een goed product weggeeft.

Zomergeschenken voor een iets groter budget

Wil je je vaste klanten een zomers geschenk geven? Dan heb je vaak een iets breder budget dan voor evenementen. De producten hierboven kun je voor een vrij lage stuksprijs inkopen, de producten hieronder zijn iets duurder. Maar natuurlijk ook origineler, van betere kwaliteit en van grotere waarde. Je kunt ze eventueel ook combineren en er een zomers geschenkpakket van maken, aangevuld met drukwerk. Wij regelen het graag voor je!

Waterdichte Bluetooth speaker

In de zomer zijn we veel buiten. Binnen kunnen we de radio aan zetten, maar buiten schakelen we over naar de Bluetooth speakers. Handig tijdens barbecues of bij het zwembad/op het strand. Een speaker met hoge muziekkwaliteit komt altijd van pas. Deze heeft een simpel, kubusvormig design en komt in meerdere kleuren. We kunnen de voorkant en zijkant bedrukken met jouw logo zodat het een mooie weggever wordt.

BBQ schort met borduring

Dit schort is van hoge kwaliteit nepleer en heeft een stoere, robuuste uitstraling. De gespen zijn stevig en kunnen versteld worden, waardoor hij geschikt is voor elke volwassene, De borst borduren we graag met jouw logo, het mooiste is als we de kleuren laten matchen met het schort. Zo loopt de ontvanger niet met duidelijke reclame rond, maar zal hij het echt graag dragen.

Mini-koelkast

Dit geschenk blijft absoluut bij bij jouw klanten. De mini-koelkast is geschikt voor 6 blikjes of een paar kleine flesjes. Hij heeft een normale stekker en een adapter voor in de sigarettenaansteker, zodat hij ook onderweg gekoeld blijft. Zodra de zomer voorbij is, kan de ontvanger verhuizen naar het bureau op kantoor of thuis voor een verfrissend tussendoortje. We bedrukken hem graag met jouw logo of tekst!

Zomer personeelsgeschenken

Op onze site hebben we al veel voorbeelden gegeven van personeelsgeschenken. Je hoeft echt niet te wachten tot eindejaar om je medewerkers in de watten te leggen. Juist halverwege het jaar, in de zomer, kan een blijk van waardering ze extra motivatie geven om de laatste paar maanden hard te knallen. Deze zomerse geschenkpakketten zijn hiervoor perfect!

BBQ pakket

Onze BBQ-pakketten zijn één van de best verkopende zomergeschenken, ieder jaar weer. We verzamelen bovengenoemd schort met tangen en spatels, sauzen en eventueel marshmallows. Voor Salesforce hebben we ook nog begeleidend drukwerk mogen verzorgen!

Vakantiepakket

Dit pakket is top om te geven rond de periode april/mei, nog voordat iedereen op zomervakantie vertrekt. Met de rugtas, bagagelabel, frisbee en strandbal stuur je ze met een grote glimlach de vakantieperiode in. Bedruk hem subtiel en je medewerkers zullen de producten met alle liefde gebruiken. Geef de vakantie van je klanten en personeel een vliegende start l Pelster Promotions

Wij denken graag met je mee

Laat ons team helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte jubileum-geschenk
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.