Donderdag 5 oktober 2023 is het de dag van de leerkracht. Het klinkt nog zo ver weg en dat is het eigenlijk ook. Toch kun je maar beter op tijd zijn als je een origineel geschenk wil geven om de leerkrachten binnen jouw school of organisatie even in het zonnetje te zetten. De dag van de leerkracht is natuurlijk een moment dat we niet zomaar voorbij mogen laten gaan. De leerkrachten zijn ten slotte van grote invloed op de nieuwe generatie en voor dat committent mogen we ze best even flink bedanken. In dit artikel geven we je de leukste ideeën voor de dag van de leerkracht!

Geschenk dag van de leerkracht

Leerkrachten verdienen natuurlijk niets minder dan een waardevol, duurzaam en uniek geschenk. Ook voor ons zijn deze woorden de kernwaarden als we voor klanten op zoek gaan naar producten. Tijdens het uitzoeken van een geschenk voor de dag van de leerkracht is het handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

  • Sluit het geschenk aan bij de interesses van de leerkrachten?
  • Zijn de producten van goede kwaliteit zodat ze lang gebruikt kunnen worden?
  • Is het iets waar de ontvanger echt iets aan heeft of bijvoorbeeld kan gebruiken in het dagelijks leven?

We geven je een aantal leuke ideeën voor de dag van de leerkracht! Uiteraard hebben wij de bovenstaande vragen al voor je uitgezocht. Laat de geschenken nog personaliseren om het extra persoonlijk te maken! Wil je hier meer over weten? Lees dan ons blog over wat de beste manieren zijn voor het personaliseren van relatiegeschenken.

Inspiratie: dag van de leerkracht ideeën

Harde werker

Wil je met de dag van de leerkracht voor een kleinigheidje gaan, dan is dit natuurlijk een perfecte optie! Dit hervulbare flesje staat erg leuk op het bureau.

Heerlijk borrelen

Laat jouw leerkrachten na een harde dag werken genieten van zo’n heerlijk borrelpakket. Je kunt zo’n pakket natuurlijk zo uitgebreid maken als je wil. Voeg een fles wijn of wat lekkere dips toe.

Uiteraard is de plank te graveren met bijvoorbeeld een leuke tekst.

Olie- en azijnbal

Of de ontvanger nu houdt van koken of niet, dit geschenk past altijd! Op het aanrecht, op tafel of bij de hapjes, deze chique olie- en azijnbal kan op verschillende tevoorschijn gehaald worden.

Laat ook dit geschenk voor een persoonlijke touch nog graveren met een mooie tekst.

Tea infuser

Tijdens een harde dag werken is een kop thee vaak een fijne afwisseling. Met deze infuser kunnen jouw leerkrachten allerlei smaakjes aan het kokende water toevoegen. Wij raden daarom ook aan om het pakket aan te vullen met natuurlijke thee smaken en bijvoorbeeld een leuke passende mok met personalisering!

Wij denken graag met je mee

Laat ons team helpen bij de zoektocht naar geschenken voor jouw leerkrachten!
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.