16 Maart is het de dag van de thuiswerker en daarvoor zijn natuurlijk passende thuiswerk geschenken nodig! Sinds corona hebben we onszelf een andere manier van werken aangewend. De grote kantoren waren half leeg en de wegen rustiger. Ook nu alles weer ‘back to normal’ is, blijft thuis- en flexibel werken erg populair. Het is zelfs iets waar bedrijven in hun vacatures mee adverteren. Door deze manier van werken aan te bieden kun je de omgeving waarin je nieuwe medewerkers zoekt flink uitbreiden. In de huidige banenmarkt is dit natuurlijk erg handig. Of een medewerker vijf dagen in de week een half uur moet rijden of één à twee dagen per week een uurtje en de rest van de dagen thuis werkt, lijkt qua reisuren misschien weinig uit te maken. Toch als je daar even de files en de tijd die iemand sowieso kwijt is aan reizen in meeneemt, zullen veel mensen een voorkeur hebben voor (deels) thuiswerken.

Om jouw thuiswerkers te bedanken voor hun inzet, is de dag van de thuiswerker natuurlijk de ideale gelegenheid! In dit artikel geven we de 5 leukste voorbeelden van thuiswerk geschenken. Lees snel verder voor inspiratie!

Duurzame thuiswerk geschenken

Bij het geven van een geschenk wil je natuurlijk dat de ontvanger echt blij wordt van het geschenk. De kernpunten zijn hiervoor dat het geschenk iets moet zijn waar de ontvanger echt iets aan heeft, van goede kwaliteit is en natuurlijk aansluit bij de (groep) ontvangers en jouw bedrijf. Pakketten met voetenbadjes zullen waarschijnlijk bij een bouwbedrijf minder goed scoren dan bij een kledingzaak waar voornamelijk dames werken. Ben jij dus op zoek naar een duurzaam thuiswerk geschenk? Let dan op de volgende punten:

  • De producten moeten aansluiten bij jouw bedrijf;
  • de ontvangers moeten echt iets aan de producten in het pakket hebben of kunnen gebruiken;
  • zorg voor een goede kwaliteit van de producten zodat ze lang mee gaan;
  • de producten moeten aansluiten bij de ontvangers.

Wil je meer weten over duurzame geschenken? Lees dan ons blog over ‘waarom wij waarde hechten aan producten uit Europa’.

Wat zijn de leukste thuiswerk geschenken?

We hebben hierboven al even kort het belang van duurzame thuiswerk geschenken aangehaald. Hieronder geven we je een aantal leuke voorbeelden waar jij jouw thuiswerk medewerkers erg blij mee maakt!

”Je bent goud waard”

Verras jouw thuiswerkers met een heerlijk momentje voor zichzelf! Uitgeruste en relaxte medewerkers zorgen nu eenmaal ook voor meer productiviteit, dus dit pakket is een echte win-win.

Dit soort verwen pakketten zijn natuurlijk in allerlei vormen en maten samen te stellen. Je kunt het zo uitgebreid maken als je wil!

Power cube speaker

De een houdt van muziek tijdens werken, de ander vindt het vreselijk. Maar naast dat je met deze stoere speaker makkelijk wat gezelligheid creëert tijdens het werken, is het ook een ideaal model voor sfeer in de vrije tijd van je medewerkers.

Laat ‘m uiteraard voorzien van jouw bedrijfslogo en een leuke slogan!

Strand stoel

Met zo’n hippe strand stoel die je volledig full color kunt laten bedrukken, stimuleer jij jouw medewerkers om tussen het harde thuiswerken door even te relaxen. Medewerkers motiveren om meer pauzes te nemen klinkt misschien een beetje gek, maar tussen het werken door even ontspannen verhoogt de productiviteit en creativiteit enorm! Daarnaast is vitamine D voor niemand slecht.

Vul dit pakket bijvoorbeeld aan met een toffe zonnebril en zonnebrandcrème.

Desk organizer

Als je het hebt over een multi functioneel geschenk, is dit natuurlijk super! Geef de desk topper met een heerlijke fles wijn erin en vervolgens kunnen jouw medewerkers de box opengeklapt als bureau organizer gebruiken. Iets voor het werk en iets voor vrije tijd, ideale combinatie voor een treffend thuiswerk geschenk!

Laat ‘m nog graveren met jouw logo en/of leuke slogan voor een persoonlijke touch. Ook dit pakket is natuurlijk leuk aan te vullen met bijvoorbeeld een mooi notitieboekje.

Lekker sportief

Naast relaxen heeft ook sporten tussen het werken door een flink aantal voordelen. Zo zijn jouw medewerkers productiever, minder vaak ziek en zitten ze over het algemeen lekkerder in hun vel. Jouw (thuis)medewerkers motiveren om wat extra te bewegen is dus helemaal niet zo’n gek idee.

Met deze dobbelstenen en springtouw creëer je op een leuke manier een welkome ‘break’ van de werkdag. Voeg nog een leuke handdoek en waterfles toe om het pakket compleet te maken!

Wij denken graag met je mee

Laat ons team helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte geschenk!
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.