Relatiegeschenken voor jouw doelgroep en bedrijf

Relatiegeschenken voor jouw doelgroep en bedrijf l Pelster Promotions

Voor elk bedrijf kun je wel een ander relatiegeschenk bedenken. Dit komt doordat elk bedrijf een ander verhaal heeft en een andere doelgroep. Het kan dan soms best lastig zijn om een relatiegeschenk samen te stellen die bij jouw doelgroep en bedrijf past. Bijvoorbeeld voor een bedrijf die veel internationaal werkt zijn internationale relatiegeschenken veel interessanter dan voor een bedrijf die nationaal werkt. In deze blog vertellen wij je hoe je bedrijfsgeschenken kunt laten aansluiten bij jouw doelgroep en bedrijf. En geven wij je een paar ideeën.

Doelgroep en bedrijf

Je wilt natuurlijk jouw doelgroep een geschenk geven waar ze lang plezier van hebben. Het is dan ook belangrijk om te weten wie jouw doelgroep is. Het kan zo zijn dat de helft van jouw relaties man is en de andere helft vrouw. Ga dan voor een geschenk waarvan je de producten kunt wisselen, hierdoor zal het pakket altijd aansluiten bij de doelgroep. Bijvoorbeeld een geschenk met borrel producten. Voor de mannen voeg je dan speciaal bier, een bierglas en een bieropener toe en voor de vrouwen kies je een fles wijn, een wijnglas en een kurkentrekker. De heerlijk hapjes kun je dan in het geschenk voor zowel de mannen als voor de vrouwen doen. Het hoeft niet altijd gebaseerd te zijn op het geslacht, je kunt ook kijken in welke branche jouw bedrijf zit. Werk je in de sportbranche dan is een geschenk met sport accessoires leuk om te geven als geschenk. Naast dat je jouw doelgroep iets wilt geven waar ze iets aan hebben, wil je ook met het geschenk jouw bedrijfsverhaal vertellen. Dit kun je bijvoorbeeld verwerken in de verpakking van je geschenk of in de producten.

Relatiegeschenken voor jouw doelgroep en bedrijf | Pelster Promotions

Zakelijk geschenk

Een zakelijk geschenk kun je geven aan jouw zakelijke relaties. Je kunt het geschenk helemaal zelf samenstellen, zodat het past bij jouw doelgroep en jouw bedrijf. Bijvoorbeeld als jouw bedrijf in de ICT branche valt en je jouw zakelijke relaties wilt bedanken voor de fijne samenwerkingen. Dan is het leuk om de ontvangers een pakket te geven met allemaal handige technologische producten. Zoals een draadloze telefoon oplader, een handige draadloze box en een Fit-Boost Smart Watch. Personaliseer deze producten en de verpakkingen met jouw logo. De ontvanger ziet gelijk dat jullie voor technologie staan en heeft er veel plezier van, omdat de producten helemaal bij de doelgroep past.

Vertel het verhaal

Een ander idee is om met jouw producten te vertellen wat jullie bedrijfsverhaal is. Zijn jullie bijvoorbeeld een duurzaam bedrijf en hebben jullie als doelgroep vrouwen dan kun je een heerlijke home pakket samenstellen. Voeg er duurzame accessoires aan toe voor in het huis. De doelgroep gaat dit alleen niet waarderen, maar weet ook gelijk dat jullie voor duurzaam staan. Om het pakket helemaal af te maken, kun je de verpakking personaliseren met de huisstijl van jouw bedrijf.

Wij helpen jou

Zorg er dus voor dat je goed weet wie je doelgroep is en wat jouw bedrijfsverhaal is. Denk goed na wat voor producten interessant zijn voor de doelgroep en wat voor producten jouw bedrijfsverhaal kan vertellen. Vraag hier een voorstel aan, dan kunnen wij jou helpen om een geschenk samen te stellen voor jouw doelgroep en bedrijf.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.