Een geschenk geven is natuurlijk altijd leuk, maar een bedrijfsgeschenk geven met een verhaal is nog veel leuker! Dat verhaal kan zitten in de herkomst van het product, de materialen, hoe het aansluit bij het bedrijf, van alles! Deze punten maken een bedrijfsgeschenk ook duurzaam. De ontvangers zullen een goed doordacht geschenk waar aandacht aan is gegeven namelijk veel meer waarderen en dus langer gebruiken. We geven je in dit artikel informatie en leuke inspiratie!

Ben je benieuwd naar onze visie op duurzaamheid? Lees dan dit blog.

Bedrijfsgeschenk als verzamelobject

Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zuivelingrediënten, plantaardige eiwitten en speciale ingrediënten voor menselijke en dierlijke consumptie hebben wij deze gave limited edition van CowParade gemaakt. Ze waren voor hun 25 jarig bestaan op zoek naar een bijzonder geschenk voor klanten, medewerkers en leveranciers. Het moest aansluiten bij de branche, uniek van soort zijn en het moest een hoge bewaarbaarheid hebben. Een perfect voorbeeld van een bedrijfsgeschenk met een verhaal!

Bijzondere materialen

Een bedrijfsgeschenk heeft natuurlijk ook een mooi verhaal als het van bijzondere materialen is gemaakt. Neem bijvoorbeeld deze stoere rugtas.

Als je het hebt over origineel en duurzaam, is dit een geweldig geschenk! Deze stoere rugzak is namelijk met de hand gemaakt van robuuste auto-binnenbanden en gerecyclede petflessen. Hierdoor is geen tas hetzelfde!

De tas beschikt zelfs over een apart laptopvak voor een laptop tot maximaal 17 inch en heeft waterdichte ritsen. Een echt duurzaam, stijlvol en tijdloos geschenk dat jarenlang meegaat!

Passend bij bedrijf

Het bedrijfsgeschenk dat je hiernaast ziet, is een mooi voorbeeld van een geschenk waarbij de dienst of het product van het bedrijf als uitgangspunt is genomen. Kinkelder is namelijk een grote producent van metalen cirkelzagen met honderden klanten over de hele wereld.

Dit jaar organiseerden ze een open dag voor hun klanten en leveranciers om ze het bedrijf verder te laten zien. Bij zo’n dag hoort natuurlijk een geschenk dat de mensen bijblijft als extra blijk van waardering. Aan de reacties te horen, is die missie geslaagd!

Wij denken graag met je mee!

Laat ons team helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte bedrijfsgeschenk met een verhaal.
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.