In mei, op de twaalfde op precies te zijn, is het de dag van de zorg. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Niet alleen tijdens corona, maar iedere dag leveren zorgmedewerkers met liefde, passie en geduld de beste zorg. Door deze mensen krijgt het kind met gebroken arm weer een lach op het gezicht en ligt de oudere vrouw onder een extra deken vanwege de kou. De dag van de zorg is dus de ideale gelegenheid om jouw zorgmedewerkers eens flink te verwennen! In dit artikel lees je de leukste geschenken voor de dag van de zorg én de voordelen van duurzame geschenken.

Wat zijn de voordelen van duurzame geschenken?

Met het geven van een geschenk wil je natuurlijk iets bereiken. Of dat nu het verrassen van een goede vriendin is, je nichtje blij maken of jouw medewerkers bedanken voor hun inzet, welk geschenk je kiest hangt af van het doel van geven.

In de wereld van relatiegeschenken is er zo veel keuze dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Zeker als je op zoek bent naar een origineel en duurzaam geschenk. Een groot voordeel van een duurzaam geschenk is dat de ontvanger er echt iets aan heeft en er dus ook oprecht blij mee is. Hierdoor zal jouw geschenk gebruikt of neergezet gaan worden in plaats van na eenmalig gebruik in de prullenbak verdwijnen. Het is wel belangrijk dat je een geschenk uitzoekt waar jouw medewerkers daadwerkelijk iets aan hebben. Kijk dus goed naar de groep ontvangers!

Inspiratie voor geschenken dag van de zorg

Zoals we hierboven al hebben uitgelegd is het voor een geslaagd geschenk erg belangrijk om goed te kijken naar iets waar de zorgmedewerkers echt wat aan hebben. Aangezien werken in de zorg een hoge werkdruk en een grote verantwoordelijkheid met zich mee brengt, kom je al snel uit op iets wat jouw zorgmedewerkers helpt ontspannen. We geven je een aantal ideeën voor leuke geschenken voor de dag van de zorg!

Origineel geschenk medewerkers - drybag

Mini Drybag

Heerlijk het hoofd leegmaken tijdens een avontuur in de buitenlucht. Dat klinkt goed hè?! Met deze ideale stevige tas van waterdicht PVC met rolsluiting aan de bovenzijde, geef jij jouw medewerkers een goede stimulans om meer op pad te gaan.

De tas beschikt over een doorzichtig voorvak voor het veilig opbergen van een smartphone. Het touchscreen is zelfs nog gewoon te bedienen door het venster.  Hang de drybag d.m.v. het kliksysteem makkelijk ergens aan vast.

Relax pakket

Na een dag hard werken is het heerlijk thuis komen als je weet dat er zo’n heerlijk relax pakket op je wacht. En in de zorg zíjn veel harde werkers! Uiteraard kun je zo’n relax pakket op verschillende manieren insteken. Denk aan geurkaarsen, voetenbadje en een fijne badjas. De intentie van het pakket moet zijn: genieten en uitrusten!

Stonefire

Je thuis fijn voelen is cruciaal om te kunnen uitrusten. En zoals je vast weet zijn uitgeruste medewerkers weer cruciaal voor het werk, zéker in de zorg. Deze stonefire zorgt gegarandeerd voor sfeer op tafel! ‘S winters binnen, maar met mooi weer kun je ‘m zeker ook buiten goed gebruiken. Dit is een geschenk waar iedereen blij van wordt!

Thuis bioscoop pakket

Wat is er nu lekkerder dan na een dag hard werken op de bank ploffen met wat lekkers en een goede film of serie? Met zo’n thuis bioscoop pakket beleeft iedereen heerlijke ontspannen avonden. Je kunt dit pakket ook makkelijk uitbreiden met een bijvoorbeeld een fijne deken, maar voor een persoonlijke touch raden wij aan om een lijstje met film aanraders te maken! Zo zijn er meteen leuke onderwerpen te bespreken bij de koffie de volgende dag.

Thee pakket

Zorgmedewerkers staan er natuurlijk wel een beetje om bekend dat ze heel goed voor anderen zorgen, maar zichzelf nog wel eens vergeten. Des te belangrijker om dat te stimuleren en dat doe je met dit pakket!

Onze tip: Je kunt het nog leuk aanvullen met wat heerlijke thee smaken. Uiteraard kunnen alle producten voorzien worden van een logo of een tekst.

Wil je meer inspiratie voor een mooi thee pakket? Bekijk dan dit MixTea pakket!

Wij denken graag met je mee

Laat ons team helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte geschenk voor de dag van de zorg!
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.