Geef een paraplu als relatiegeschenk

Geef een paraplu als relatiegeschenk l Pelster Promotions

Het is één van de ’traditionele’ relatiegeschenken, maar nog steeds even populair als vroeger. In dit kikkerlandje kunnen we nou eenmaal nooit genoeg krijgen van een paraplu als relatiegeschenk. In onze +67 jaar in de relatiegeschenkenbranche hebben we al veel paraplu’s mogen verzorgen en we hebben zo onze favorieten. In deze blog nemen we je hierin mee!

Paraplu bedrukken

Wanneer je een paraplu als relatiegeschenk weggeeft, is het belangrijk om deze te laten bedrukken. Wanneer je dit op een mooie manier doet, zullen ontvangers het niet vervelend vinden om met reclame rond te lopen. Leg de focus bijvoorbeeld op een passende slogan en plaats je logo er klein onder. De ontvanger blijft toch altijd onthouden dat hij hem van jouw bedrijf heeft gekregen. Een groot logo is daarom niet echt nodig. Er zijn twee manieren waarop we een paraplu kunnen personaliseren; een opgedrukte, kleine bedrukking of een full-color custom doek, waarbij de bedrukking ‘in’ de stof zit. Uiteraard is deze optie een stuk duurder, maar het geeft ook extra waarde. BMI had bijvoorbeeld voor deze optie gekozen en kijk hoe gaaf het resultaat was!

Golfparaplu met bedrukking

Een golfparaplu is groter dan de normale paraplu’s. Daarnaast zijn ze ook steviger zodat ze de iets zwaardere weersomstandigheden aankunnen. Toch zijn ze niet geschikt voor echt harde wind, door de grootte kunnen ze dan wat lomp zijn. Wel zijn het heel fijne paraplu’s waar je met twee personen onder kunt schuilen! De paraplu die wij graag verkopen als promotieartikel is gemaakt van dik en stevig polyester en heeft 8 panelen, gespannen over glasfiber. Het handvat ligt fijn in de hand en is minder glad, zodat hij niet uit je handen glipt. Verkrijgbaar in bijna alle kleuren die je je kunt wensen en daardoor altijd een match met jouw huisstijl. Ook mogelijk met full-color custom bedrukking.

Stormparaplu

Een stormparaplu neemt het over wanneer de golfparaplu de windstoten niet meer aan kan. Door de aparte, aflopende vorm kun je hem ook tegen de wind in gebruiken. Zonder dat hij omhoog klapt! Aan de onderzijde zit ook nog een touwtje voor om je pols voor de echt heftige dagen. Gemaakt van extra stevig pongee polyester. Deze kan alleen op enkele posities worden bedrukt, dus een custom ontwerp is helaas niet mogelijk. De dikke stof laat dit namelijk niet toe. Het frame en hardware kan in verschillende kleuren, waardoor je hem kunt laten matchen met je huisstijl.

Paraplu als duurzaam relatiegeschenk

Wij vinden het belangrijk dat een relatiegeschenk duurzaam is. Dit hoeft niet per sé met ecologische materialen. Een relatiegeschenk is in onze ogen al duurzaam wanneer de ontvanger het product lang kan gebruiken. Hoge kwaliteit is hierbij heel belangrijk. De paraplu’s in deze blog zijn allemaal van topkwaliteit. Je betaalt daarom iets meer dan bij een andere leverancier, maar de plu gaat jarenlang mee. Daarnaast zijn ze BSCI-compliant; gemaakt onder eerlijke arbeidsomstandigheden en beloningen in de fabrieken. Zo kun je de paraplu’s met een gerust hart aan je klanten geven.

Geïnteresseerd in één van deze paraplu’s?

Vul het contactformulier in en ontvang een offerte op maat.
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.