Donderdag 20 april moet je even snel in je agenda noteren. Het is dan namelijk nationale Secretaressedag. Dit is het uitgelezen moment om jouw secretaresse (of alle secretaresses binnen jouw bedrijf) eens goed te bedanken voor al het harde werken. Je kunt dit doen met een persoonlijk kaartje of een bloemetje. Maar als je jouw blijk van waardering extra kracht bij wil zetten, dan kies je voor een passend en duurzaam geschenk. Zo is jouw bedankje niet van korte duur en worden de secretaresses binnen jouw bedrijf er regelmatig aan herinnerd dat ze enorm gewaardeerd worden!

Duurzaam geschenk voor Secretaressedag

Zoals we hierboven al even kort hebben aangehaald, heeft het geven van een duurzaam geschenk veel voordelen. Op een eerder blog vertellen we bijvoorbeeld over waarom wij zoveel waarde hechten aan producten uit Europa. Maar duurzaamheid zit ‘m ook in de impact die het geschenk maakt op de ontvanger. Het is daarom erg belangrijk om te kijken wat je wil bereiken met een geschenk. Wil je naamsbekendheid creëren? Wil je reclame maken? Of wil je juist bedanken voor een samenwerking of het harde werken van een medewerker?

Benieuwd naar wat bijvoorbeeld het slim inzetten van giveaways kan betekenen voor jouw omzet? Lees dan dit blog

Als je met nationale Secretaressedag een duurzaam geschenk wil geven, is het dus verstandig om in je achterhoofd te houden dat je een geschenk zoekt voor mensen die dus al bij jou werken en als bedankje voor hun inzet. Je wil dat ze zich gewaardeerd voelen bij jouw bedrijf en hopelijk nog veel jaren blijven werken. Ga dus op zoek naar een geschenk dat aansluit bij bijvoorbeeld de hobby’s van de ontvangers, van goede kwaliteit is en echt gebruikt kan worden. We geven je hieronder een aantal passende voorbeelden voor Secretaressedag!

Inspiratie

Laat jouw medewerkers genieten van zo’n heerlijke borrelplank. Laat ‘m uiteraard graveren met een persoonlijke tekst!

Deze prachtige en tijdloze olie- en azijnbol staat bij iedereen mooi op tafel of op het aanrecht! Reken maar dat jouw medewerkers hier blij van worden.

Stimuleer jouw medewerkers met zo’n luxe hamamdoek om er lekker op uit te gaan! Dagje strand of bijvoorbeeld heerlijk picknicken.

Ontspannen mensen zijn gelukkiger en productiever! Een heerlijke verwen pakket sluit daar perfect op aan.

We stellen de geschenken volledig naar wens voor je samen met het oog op duurzaamheid, kwaliteit en originaliteit. 

Dit mooie cocktail pakket bezorgt jouw medewerkers gegarandeerd een heerlijke avond! Een geschenk om nooit meer te vergeten.

Wij denken graag met je mee!

Laat ons team helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte geschenk
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.