Het geven van een geschenk is vaak nog leuker dan het krijgen ervan. Zéker als het een origineel geschenk voor jouw medewerkers betreft waar jij echt even tijd en aandacht in hebt gestoken. Maar wat maakt een geschenk nu herinneringswaardig? Daar gaan we het in dit artikel over hebben!

Wil je eerst meer weten over wat een geschenk succesvol maakt? Lees dan dit blog

Geef een moment met een origineel geschenk

Denk eens terug aan de meest leuke herinneringen van vroeger. Zijn dat dan momenten dat je iets kreeg of wanneer je iets beleefde? Precies dit wil je natuurlijk ook bij jouw medewerkers creëren met het geven van een geschenk. Als het geschenk zorgt voor een blijvende herinnering, zal het niet meer snel vergeten worden. Kies daarom voor producten waar jouw medewerkers iets aan hebben. Met deze producten kun je ze als het ware uitnodigen om een nieuwe herinnering te maken. We geven je hieronder een aantal leuke voorbeelden van een origineel geschenk voor jouw medewerkers zodat je ze echt even in het zonnetje kunt zetten!

Inspiratie origineel geschenk medewerkers

Origineel geschenk medewerkers - wijnkoeler met speaker

Wijnkoeler met speaker

Tuinfeestje, dagje strand, varen, picknicken, you name it! Dit geweldige geschenk is voor iedere gelegenheid een topper. Door de ingebouwde speaker zorgt een heerlijk muziekje altijd voor de juiste sfeer. Reken maar dat jouw medewerkers hiermee vaker op pad gaan en van het mooie weer gaan genieten!

Laat ‘m uiteraard voorzien van jouw bedrijfslogo en bijvoorbeeld een leuke slogan voor een persoonlijke touch.

Origineel geschenk medewerkers - bbq

Rivsalt BBQ zoutblok pro

Steek het vuur maar vast aan! Of jouw medewerkers nu van koken houden of niet zo, dit gaat iedereen gegarandeerd uitproberen! Je legt heerlijk vlees, vis of groenten op dit zoutblok op de BBQ of bijvoorbeeld in de oven. Langzaam trekt het zout vervolgens in het gerecht.

Op naar een mooie zomer met gezellige avonden en uiteraard heerlijk eten!

Origineel geschenk medewerkers - drybag

Drybag mini

Stimuleer jouw medewerkers om op avontuur te gaan! Een kano tocht door de grachten van Utrecht, suppen door Amsterdam of een heerlijk dagje strand. Met zo’n handige drybag hoeft jouw personeel zich geen zorgen te maken om de belangrijke spullen.

Laat de tas uiteraard bedrukken met een leuke tekst of jouw bedrijfslogo.

Geef dus een geschenk dat zorgt voor een herinnering! Kun je hierbij wat hulp gebruiken? We denken graag met je mee voor een origineel geschenk voor jouw medewerkers dat volledig aansluit bij de wensen en jouw bedrijf.

Benieuwd naar prijzen?

Laat ons, volledig vrijblijvend, een mooi pakket samenstellen voor jouw bedrijf binnen jouw budget
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.