De periode van beurzen komt er weer aan, dus hoe zorg je nu dat jouw bedrijf opvalt tussen alle andere stands? En hoe blijf je vervolgens in het geheugen van jouw potentiële klant? In dit artikel leggen we je de voordelen uit van het inzetten van promotieartikelen. Daarnaast geven we je een aantal leuke en handige voorbeelden.

Trek de aandacht

Zoals we hierboven al hebben benoemd is het belangrijk dat jouw stand opvalt zodat potentiële klanten komen kijken en netwerken. We hebben hier al eens een interessant artikel over geschreven, maar hieronder vind je de beste tips kort op een rij.

  1. Gebruik een opvallende standinrichting
  2. Organiseer een win-actie op de beurs
  3. Vergeet folders en flyers en laat een blijvende indruk achter
  4. Kies een opvallende outfit
  5. Blijf hangen met pakkende promotieartikelen

In dit artikel focussen we voornamelijk op het laatste punt. Wil je meer weten over de andere punten, lees dan ons blog over hoe je met jouw bedrijf op kunt vallen op een beurs.

Voordelen van duurzame promotieartikelen

Het slim inzetten van promotieartikelen heeft veel voordelen voor jouw bedrijf tijdens een beurs. Het belangrijkste is natuurlijk dat jouw bedrijf in het geheugen moet blijven van de potentiële klant. Dit doe je met duurzame promotieartikelen. Door te kiezen voor geschenken die lang mee gaan, tijdloos zijn, gebruikt kunnen worden door de klant én van goede kwaliteit zijn, zal jouw geschenk namelijk niet in de prullenbak belanden. Door het promotieartikel te voorzien van jouw bedrijfslogo en -gegevens zal de klant regelmatig bij gebruik van het geschenk terugdenken aan jouw bedrijf.

Lees alles over de impact van waardevolle giveaways in dit artikel.

Inspiratie promotieartikelen

Lader

Bio smart charging cable

Als je het over een handige weggever hebt, dan is dit een perfecte optie! Tegenwoordig heb je voor zo ongeveer alles een andere oplader nodig, ken je dat probleem? Zeker met alle nieuwe modellen telefoons, laptops, etc.Deze bio smart charging cable is ook nog eens duurzaam doordat het wordt gemaakt van gerecycled materiaal. Een ideaal promotieartikel voor tijdens een beurs!

notitieboekje

Notitieboekje dat bijdraagt aan de natuur

Met een handig notitieboekje zit je eigenlijk altijd goed, maar dit is wel een bijzonder duurzaam exemplaar! Dit notitieboekje is namelijk gemaakt van 80% steenafval met een beetje hars (HDPE) om het steenpoeder te binden. De pagina’s zijn gerecycled papier.De kaft is van bamboehout, dat vele malen duurzamer is dan gangbaar hout. Bamboe kan namelijk binnen 5 jaar geoogst worden (bomen hebben 30 – 120 jaar nodig!) en uit de resterende wortel groeien 4 à 7 nieuwe planten!Met dit notitieboekje geef je ook een verhaal op de beurs! Laat ze uiteraard graveren met jouw logo en gegevens.

foodcontainer

Foodcontainer

Met het oog op een gezondere leefstijl is dit een perfect geschenk om weg te geven tijdens een beurs! Met deze foodcontainer kan iemand makkelijk bijvoorbeeld yoghurt met fruit of muesli meenemen. Reken dus maar dat dit een geschenk is dat nog vaak gebruikt gaat worden.Deze foodcontainers zijn van het merk Mepal en worden geproduceerd in Nederland. Een duurzame weggever waar iedereen blij van wordt!

spel

Spel

Na zo’n hele dag beurs is een ontspannen spel vaak een welkome afwisseling! Of je nu kiest voor mens-erger-je-niet, dammen of deze tower game, het gaat om plezier en even het hoofd leeg maken. Dit zijn vaak ook de beste manieren om alle indrukken van zo’n beurs even te laten zinken.Een groot voordeel is dat met zo’n spel jouw bedrijf juist nog even onder de aandacht komt als de rest van de folders en flyers aan de kant liggen. Unieke kans voor binding met jouw potentiële klant!

goodiebag

Goodiebag

Wil je nu écht uitpakken tijdens een beurs? Voeg dan bijvoorbeeld bovenstaande producten samen in een goodiebag.Laat de tassen bedrukken met jouw bedrijfsslogan zodat dat ook weer zorgt voor een stukje extra reclame.Wil je meer weten over hoe je de ideale goodiebag samenstelt? Lees dan dit blog!

Wij denken graag met je mee

Laat ons team helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte promotieartikelen!
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.