Het klinkt misschien nog ver weg, maar je kunt alvast gaan nadenken over wat voor kerstpakket je dit jaar gaat geven aan je medewerkers. Originele kerstpakketten zijn niet meer van deze tijd, kartonnen dozen met spullen die in de prullenbak of voorraadkast belandt is zonde. Zorg dat jouw unieke kerstpakket is afgestemd op jouw medewerkers. Vergeet het Midden-Oosten en zoek naar producten die geproduceerd worden in Europa. In deze blog geven wij jou ideeën voor milieu vriendelijke kerstpakketten.

Een milieuvriendelijk kerstpakket

Tegenwoordig is duurzaamheid steeds belangrijker waarschijnlijk ook bij jouw medewerkers. Ga voor een milieu vriendelijk kerstpakket. Bijvoorbeeld een kerstpakket waarbij de verpakking een eco tas is. De tas kan gevuld worden met allemaal duurzame producten voor een leuke spelletjesavond. Bijvoorbeeld een duurzaam torenspel, een houten doos met boter kaas en eieren, een vier spellen in een doos, samen met een leuke thee mokken en duurzame theezakjes. Er zijn natuurlijk nog veel meer andere opties voor een milieuvriendelijk kerstpakket.

Ga voor unieke kerstpakketten

Met een kerstpakket wil je jouw medewerkers bedanken voor het afgelopen jaar. Je kunt gaan voor een standaard pakket, maar denk eens out of the box. Ga voor een uniek kerstpakket dat jouw bedrijfsverhaal vertelt en waar jouw medewerkers ook voor een lange tijd plezier van hebben. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een duurzaam winter BBQ pakket dat bestaat uit een gepersonaliseerde schort, een ECOgrill, een winter BBQ kookboek, een luxe tang en heerlijke BBQ saus. Toch voor iets anders gaan? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een duurzaam thuisbioscoop pakket dat bestaat uit een heerlijke kersttrui, warme sokken, een thermosbeker en een gevuld popcorndoosje. Je kunt deze producten ook nog eens helemaal personaliseren of er andere producten aan toevoegen.

Duurzame relatiegeschenken

Naast dat je jouw medewerkers wilt bedanken, wil je jouw klanten natuurlijk ook bedanken voor de fijne samenwerkingen van het afgelopen jaar. Geef ze daarom een duurzaam relatiegeschenk. Misschien is het leuk om jouw klanten een heerlijk at home geschenk te geven. Die bestaat dan uit heerlijke geurstokjes, een heerlijke handzeep, douchegel, crème en een luxe hamam handdoek. Het leuke aan relatiegeschenken is dat je het volledig zelf samen kan stellen, zodat het helemaal bij jouw bedrijf past.

Vraag een voorstel aan

Heb je na het lezen van deze blog nog geen idee wat je jouw medewerkers of klanten kunt geven voor een kerstpakket? Dan kunnen wij jou helpen! Door middel van jouw bedrijfsverhaal kunnen we een volledig pakket samenstellen voor jouw bedrijf. Wij nemen alles over zodat jij er niet over na hoeft te denken. Vraag alvast een voorstel aan, zodat je er op tijd bij bent deze kerst!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.