Een 25 jarig bedrijfsjubileum wil je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Dit is het moment om grootst uit te pakken. In de voorgaande blog gaven wij je al ideeën en inspiratie hoe je een jubileum kunt vieren. In deze blog geven we je inspiratie wat je als geschenk kunt geven aan je medewerkers en klanten bij het 25 jarig bestaan van jouw bedrijf. Doe alvast inspiratie op, want voordat je het weet is het zover!

Zilveren geschenkpakket voor 25 jarig bedrijfsjubileum

Bij een 25 jarig jubileum ben je verzilverd, om een geschenk persoonlijk te maken kun je hier goed op inspelen. Het leuke aan een geschenkpakket is dat je het volledig zelf samen kunt stellen, zodat het perfect bij jouw bedrijf past. Stel een pakket samen met allemaal producten die een zilveren uitstraling hebben bijvoorbeeld een zilveren reiskoffer die gevuld is met een thermosbeker, een powerbank, een muziek speaker en een handige reflecterende rugzak. Om het geschenk helemaal af te maken kun je ook kiezen voor een verpakking in het zilver. Maak bijvoorbeeld je logo in die kleur of verwerk leuke zilveren details in je verpakking. Het ziet er dan niet alleen feestelijk uit, maar je vertelt ook gelijk je boodschap.

Giveaways en winacties

Een ander leuk idee om je 25 jarig jubileum te vieren is met een giveaway. Je wilt natuurlijk je klanten bedanken voor de fijne samenwerkingen van de afgelopen 25 jaar. Wat een leuke invulling is voor de winactie is dat jouw klanten bijvoorbeeld bij een aankoop van 25 euro kans maken om te gaan skydiven bij een indoor skydivecentrum of een safari tocht. Een ander leuk idee voor een giveaway is dat jouw klanten minimaal 25 producten moeten kopen en dan een geweldig cadeau kunnen winnen bijvoorbeeld een mooie BBQ roker of een duurzaam zilveren cocktail set. Je kunt de prijzen volledig zelf bepalen, zodat het helemaal bij jouw bedrijf past.

Een lekker geschenk

Een 25 jarig jubileum is speciaal en voor deze gelegenheid, wil je jouw medewerkers of klanten een bijzonder geschenk geven. Er zijn veel opties op het gebied van geschenken, maar ga niet voor de standaard geschenk kies iets origineels uit waar jouw medewerkers van kunnen genieten en lang zullen herinneren. Bijvoorbeeld een mooie wijnset met een fles wijn en twee gepersonaliseerde wijnglazen met 25 jaar erop . Je kunt ook gaan voor een houtenboekstandaard met messenset samen met een mooi schort waar op allebei jouw eigen logo of bedrijfsnaam op gepersonaliseerd kan worden. Jouw medewerkers zullen dan het jubileum altijd blijven herinneren als ze deze geschenken gaan gebruiken.

Een gepersonaliseerd geschenk

Een laatste idee is om jouw medewerkers een geschenk te geven die ze lang kunnen gebruiken en die duurzaam zijn gemaakt. Je kunt bijvoorbeeld jouw medewerkers een mooie puzzel geven met een afbeelding van jouw 25 jarig jubileum logo erop gedrukt of een leuke afbeelding van het hele team. Het kan ook zijn dat je een geschenk wilt geven die voor de medewerkers handig is, dan kun je gaan voor een mooie duurzame rugtas die is bedrukt met jouw eigen logo. Jouw medewerkers zullen deze speciale mijlpaal niet snel vergeten en hebben hier ongetwijfeld lang plezier van.

Meer inspiratie nodig?

We hebben ook een blog geschreven met inspiratie voor relatiegeschenken voor het 1-jarig jubileum, misschien kun je daar nog wat mee. Daarnaast staat ons team natuurlijk altijd voor je klaar om vrijblijvend met je te sparren voor het perfecte geschenk.

Wij denken graag met je mee

Laat ons team helpen bij de zoektocht naar jouw perfecte jubileum-geschenk
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.